MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 4 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Ημερίδες, περίπατοι και μουσική στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

1. Εκδήλωση “Λάρισα. Μια πόλη ανακαλύπτεται” στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στο πλαίσιο της ιστορικής έκθεσης «Larissa Mea Dulcissima. Γλυκυτάτη μου Λάρισα», που επιμελείται η Λουΐζα Καραπιδάκη, η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει την εκδήλωση Λάρισα. Μια πόλη αποκαλύπτεται, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, στις 19:00. Η εκδήλωση σκοπό έχει να προεκτείνει και να φωτίσει το πλούσιο υλικό τεκμηρίων και κειμηλίων από τις συλλογές του Νικολάου Αθ. Παπαθεοδώρου ορίζοντας γωνίες οπτικής θέασης πάνω στο πυκνό πραγματολογικό και ιστορικό υλικό της έκθεσης. Η Λάρισα και το σύνολο της Θεσσαλίας αναδύεται ως ένας ιστορικός τόπος με όλες τις εγγραφές των βασικών και κοινών διαδρομών του ελληνισμού από την αφύπνιση του 18ου αιώνα ως την απελευθέρωση τον 19ο αιώνα και τη νεότερη ανάπτυξη. Πριν από την παρουσίαση, στις 18:00, η επιμελήτρια θα υποδεχτεί το κοινό στην έκθεση για ξενάγηση.
16/02, 19:00
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτέφανε Παπατρέχα και Λάζαρε Βαρτάνη, τι ορίζετε εσείς ως «ευτυχία»;12.09.2018

2. +Ergasia: Ημέρες Απασχόλησης στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Photo by Markus Winkler on Unsplash

Οι Ημέρες Απασχόλησης με τον τίτλο +Ergasia, είναι μία από κοινού ενέργεια του SolidarityNow και της Odyssea, με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας ανθρώπων που αναζητούν εργασία και εργοδοτών/εταιρειών. Στη διήμερη εκδήλωση για την απασχόληση θα δοθεί η δυνατότητα σε ταλαντούχα άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα να συνδεθούν με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό. Η εκδήλωση +Ergasia θα πραγματοποιηθεί: Παρασκευή 16/2, ώρες 10.00 – 18.00 & Σάββατο 17/2, ώρες 10.00 – 17.00 στην αίθουσα Μηχανουργείο, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Αν ψάχνετε για δουλειά ή επιθυμείτε να ενισχύσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, τότε το Job Fair +Ergasia είναι η κατάλληλη εκδήλωση για εσάς. Αν είστε υποψήφιος θα έχετε την ευκαιρία, να πραγματοποιήσετε επί τόπου συνεντεύξεις με πάνω από 20 εταιρείες που ηγούνται σε διαφορετικούς κλάδους, όπως τουριστικός, βιομηχανικός, κλάδος εστίασης κλπ. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε συναρπαστικά εργαστήρια όπου θα αποκομίσετε τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνετε περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.
16/02, 10:00
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

3. Περίπατος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Μνήμη και Αισθήσεις (για άτομα 65+)

Πώς μυρίζουν τα φυλλώματα της λεβάντας; Τι ήχους παράγουν τα δάχτυλά μας όταν αγγίζουμε τα πλήκτρα του μεταλλόφωνου; Πώς το φως μπορεί να μας οδηγήσει σε διαδραστικές διαδρομές και να ξυπνήσει τις αισθήσεις μας. Το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Alzheimer Athens διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά ένα δημιουργικό, ψυχαγωγικό περίπατο για ανθρώπους άνω των 65 ετών που θέλουν να ενισχύσουν τη μνήμη τους. Τα καλέσματα σε περίπατο εμπλουτίζονται, καθώς οι ξεναγήσεις στο μεσογειακό περιβάλλον και στους χώρους του Πάρκου θα εμπνέουν ασκήσεις διπλού έργου: Ένα πλήρες πρόγραμμα νοητικής και σωματικής ενδυνάμωσης που θέτει σε λειτουργία την αφή, την οσμή, την όραση, την ακοή τους. Συνιστάται η κράτηση θέσης για την διασφάλιση της συμμετοχής σας καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο, στο 2168091000 ή μέσω email στο [email protected], με τίτλο Περίπατος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Μνήμη και Αισθήσεις. Αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα
16/02, 11:00
Υποδοχή ΚΠΙΣΝ

4. Ρεσιτάλ νέων διπλωματούχων Ωδείου Αθηνών στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρη

Tο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή και το Ωδείο Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ακόμα φορά, με την κλασική μουσική να συναντά τις εικαστικές τέχνες μέσα από τρία ρεσιτάλ νέων διπλωματούχων του Ωδείου. Τρεις νέοι διπλωματούχοι που διακρίθηκαν στη χειμερινή εξεταστική περίοδο του Ωδείου θα παρουσιάσουν στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος έργα μεγάλων κλασικών συνθετών και όχι μόνο, ξεκινώντας με δυο ρεσιτάλ πιάνου από τον Πέτρο Χοχλακάκη και τον Ζαχαρία Γεράνη την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και κλείνοντας με ένα ρεσιτάλ βιολοντσέλου από τον Νάσο Κοκκώνη το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Με άξονα τη συνύπαρξη των Τεχνών καθώς και την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, στόχος του Ιδρύματος και του Ωδείου Αθηνών είναι να παρέχουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε επιλεγμένους απόφοιτους των εξεταστικών περιόδων Ιανουαρίου και Ιουνίου του Ωδείου να εμπλουτίζουν με τη δεξιοτεχνία τους στη μουσική έναν χώρο αφιερωμένο στις εικαστικές τέχνες. Απαιτείται κράτηση θέσεων.
16/02, 20:00
Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγώνια: Νέο, φιλόδοξο θεατρικό έργο για έναν “άλλο” ρεαλισμό12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b