MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Δεν ειναι καν Rock n Roll”: Ο Liam Gallagher κατά του Hall of Fame μετά την υποψηφιότητα των Oasis

Στο στόχαστρο του Liam Gallagher το Rock And Roll Hall Of Fame, μετά από την ανακοίνωση ότι οι Oasis θα είναι υποψήφιοι για το 2024.

Monopoli Team

Στο στόχαστρο του Liam Gallagher μπήκε το Rock And Roll Hall Of Fame, μετά από την ανακοίνωση ότι οι Oasis θα είναι υποψήφιοι για το 2024 – στο πλευρό ονομάτων όπως ο Ozzy Osbourne, η Mariah Carey και η Sinead O’ Connor.

Μέσα από αρκετές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο frontman των Oasis επιτέθηκε στον θεσμό γράφοντας: “Γ*** το Rock n Roll Hall of Fame, είναι γεμάτο BUMBACLARTS (σ.σ: τζαμαϊκανή υποτιμητική λέξη, από τις αγαπημένες του μουσικού)”.

Ο πρώην frontman απάντησε επίσης σε έναν fan που σχεδίαζε να ψηφίσει στην ψηφοφορία να μην “σπαταλήσει τον χρόνο του”, προσθέτοντας ότι “όσο και αν εκτιμάται είναι όλα ένα μάτσο μπούρδες”.

Ένας άλλος χρήστης του X/Twitte ρώτησε τον καλλιτέχνη αν οι απόψεις του έχουν αλλάξει καθόλου από το 2021, όταν είχε πει ότι “δεν τον ενδιέφερε” η ιδέα να μπουν οι Oasis μια μέρα στο Hall Of Fame. “Δεν είναι καν Rock n Roll”, επέμεινε σε μια νέα ανάρτηση.

Ένας άλλος θαυμαστής υποστήριξε ότι οι Oasis αξίζουν την τιμή “όπως καμία άλλη μπάντα”, προκαλώντας τον Gallagher να απαντήσει “υπάρχει κάτι πολύ ύποπτο σε αυτά τα βραβεία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOasis: Η Τεχνητή Νοημοσύνη «επανένωσε» το θρυλικό συγκρότημα με «νέο» άλμπουμ12.09.2018

Ενώ παραδέχτηκε ότι οι Oasis “εξακολουθούν να αξίζουν”, συμφώνησε επίσης σε άλλη απάντηση ότι η Shania Twain θα έπρεπε να εισαχθεί πριν από τους Oasis.

Για να είναι υποψήφιος για το Rock And Roll Hall Of Fame, ένας καλλιτέχνης ή ένα συγκρότημα πρέπει να έχει κάνει την πρώτη του εμπορική ηχογράφηση τουλάχιστον 25 χρόνια πριν από το έτος της υποψηφιότητας. Είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες όπως οι Oasis, Osbourne, Carey και άλλοι είναι υποψήφιοι.

Οι συνάδελφοι υποψήφιοι εξέφρασαν περισσότερη υπερηφάνεια για την αναγνώριση. Ο Osbourne δήλωσε ότι είναι “βαθιά τιμημένος”, ενώ η Carey δήλωσε ότι είναι “πέρα για πέρα ενθουσιασμένη και ενθουσιασμένη”.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα τέλη Απριλίου και η επίσημη εισαγωγή στο Hall θα γίνει στο Κλίβελαντ το φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ συναυλία των Coldplay θα διεξαχθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση Μητσοτάκη12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b