MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
15
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Σαουδική Αραβία: Όχι σε διπλωματικές σχέσεις με Ισραήλ αν δεν ιδρυθεί ανεξάρτητο κράτος της Παλαιστίνης

Η Σαουδική Αραβία επανέλαβε στις ΗΠΑ ότι η θέση του βασιλείου παραμένει πως δεν θα αναγνωρίσει το Ισραήλ και δεν θα αποκτήσει διπλωματικές σχέσεις μαζί του, παρά μόνο αφού ιδρυθεί και αναγνωριστεί κράτος της Παλαιστίνης.

Monopoli Team

Η Σαουδική Αραβία επανέλαβε στις ΗΠΑ ότι η θέση του βασιλείου παραμένει πως δεν θα αναγνωρίσει το Ισραήλ και δεν θα αποκτήσει διπλωματικές σχέσεις μαζί του, παρά μόνο αφού ιδρυθεί και αναγνωριστεί κράτος της Παλαιστίνης στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και σταματήσει η ισραηλινή «επίθεση» στη Λωρίδα της Γάζας, αναφέρει ανακοίνωση Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών που δημοσιοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χθες Τρίτη (6/2) ο εκπρόσωπος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας Τζον Κέρμπι διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο ότι η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν έλαβε «θετική» ανταπόκριση από τις κυβερνήσεις των δυο εταίρων κλειδιών της Ουάσιγκτον ως προς τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων ανάμεσά τους για την εξομάλυνση των σχέσεων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Λωρίδα της Γάζας πλέον είναι «μη κατοικήσιμη» εκτιμά ο ΟΗΕ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Μετρό: Παράταση εργασιών στη Γραμμή 2 – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν 21:40
Επίκαιρα
«Κανένα τραγούδι για τη γενοκτονία»: Η Π.Ο.Θ.Α. τα βάζει με την ΕΡΤ για τη Eurovision
Επίκαιρα
Η Pantone επέλεξε το «χρώμα του 2026» και προκάλεσε αντιδράσεις
Επίκαιρα
Πόσο κοστίζει να παρκάρεις στην Αθήνα σήμερα;
Επίκαιρα
Έως και 18% χαμηλότερη από το 2009 η παραγωγικότητα στην Ελλάδα
Επίκαιρα
Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων
Επίκαιρα
Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο Osborne επαναφέρει τη λύση δανεισμού και ανταλλαγής εκθεμάτων
Επίκαιρα
Ακριβότερο έως 20% το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Επίκαιρα
Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή (5/12)
Επίκαιρα
“Συμπράττουμε, κινητοποιούμαστε συλλογικά”: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος στηρίζει την απεργία του ΣΕΗ
Επίκαιρα
Στο Top 10 της Ευρώπης το μποτιλιάρισμα της Αθήνας
Επίκαιρα
Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης – Τα «σημεία – κλειδιά»