MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το Swap Bazaar επιστρέφει για δεύτερη φορά μ’ ένα party στα Εξάρχεια

Το ανταλλακτικό παζάρι της Inter Alia που είναι αφιερωμένο στη βιωσιμότητα και στην κοινότητα, επιστρέφει για δεύτερη φορά στα Εξάρχεια.

Monopoli Team

Λένε πως αν έχεις να φορέσεις ένα ρούχο πάνω από 2 χρόνια δεν πρόκειται να το ξανά φορέσεις! Στην Ευρώπη, ένα μεγάλο ποσοστό, το 87% των αχρησιμοποίητων ρούχων, καταλήγει στα σκουπίδια αντί να δωριστεί ή να ανακυκλωθεί.

Η Inter Alia πέρσι τον Δεκέμβριο πραγματοποίησε το 1ο ανταλλακτικό παζάρι, αφιερωμένο στην βιωσιμότητα και στην κοινότητα, δίνοντας ζωή σε ρούχα που προορίζονται για τα σκουπίδια.

Φέτος επαναλαμβάνεται το swap bazaar και μάς καλεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στην οδό Βαλτετσίου 50-52, μετά τις 18:00, στον 2ο όροφο, να ανταλλάξουμε τα ρούχα που έχουμε βαρεθεί!

Δώσε ζωή στο παλιό σου ρούχο, στήριξε την ανταλλαγή!

Μπορείτε να φέρετε ρούχα, βιβλία, κοσμήματα, μικροαντικείμενα, που δεν χρειάζεστε πια και να τα ανταλλάξετε με κάτι που θα ανανεώσει την ντουλάπα σας, συμβάλλοντας στην μείωση των ρύπων και την προστασία του πλανήτη.

– Ό,τι φέρετε πρέπει να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση.
– Μπορείτε να φέρετε μέχρι έξι αντικείμενα.
– Μπορείτε να έρθετε να πάρετε χωρίς να αφήσετε.

Μπορείτε να έρθετε απλά για την ατμόσφαιρα και την μουσική, καθώς η εκδήλωση στοχεύει στην ενίσχυση της κοινότητας και του μοιράσματος εμπειριών, όχι ρούχων, αλλά μπορεί να βρείτε το αντικείμενο εκείνο που θα γίνει το αγαπημένο σας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Swap Bazaar – Party
Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, μετά τις 18:00
Βαλτετσίου 50-52, Εξάρχεια (2ος όροφος)

Βρείτε την εκδήλωση στο Facebook.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b