MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 4 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

Κινηματογράφος, βιβλίο και αθλητισμός στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

1. Προβολή της ταινίας “Πισίνα Ζωγραφικής” στο 1ο Athens – Iran Film Festival

Η New Star και το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας του Ιράν έφεραν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1ο Athens – Iran Film Festival, παρουσιάζοντας ταινίες από το Ιράν σε Α’ προβολή για την Ελλάδα. Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου το φεστιβάλ ρίχνει αυλαία, πραγματοποιώντας την προβολή τηα ταινίας “Πισίνα Ζωγραφικής”, σε σκηνοθεσία Maziar Miri. Υπόθεση: H Maryam και o Reza προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο στη ζωή τους, αλλά συναντούν πολλά εμπόδια που οφείλονται στη νοητική υστέρηση και των δύο. Ο γιος τους Soheil γεννήθηκε χωρίς την ίδια ιδιαιτερότητα και αρχικά δεν συνειδητοποιεί πόσο διαφέρουν οι γονείς του από τους άλλους ενήλικες, μέχρι που αρχίζει να μεγαλώνει. Αυτό οδηγεί σε επιπλοκές όταν οι δάσκαλοί του ζητήσουν από τη μητέρα του να έρθει στο σχολείο για μια συνάντηση δασκάλων- γονέων, όπου ο Soheil φοβάται ότι οι γονείς του θα τον ντροπιάσουν. Έτσι, ο Soheil περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον Amirali, το γιο του δασκάλου του, και τελικά μετακομίζει μαζί τους, αφότου ο πατέρας του χάσει τη δουλειά του.
06/02, 19:00 – 21:00
Studio new star art cinema, Σταυροπούλου 33 & Σπαρτης, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην πρόβα: «H Προξενήτρα» στο Εθνικό Θέατρο12.09.2018

2. Παρουσίαση βιβλίου “Φονικό Καρναβάλι” στο Μουσείο Μπενάκη

Photo by Alexander Grey on Unsplash

Οι Εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μετίν Αρντιτί, «Φονικό καρναβάλι». Με τον Μετίν Αρντιτί θα συνομιλήσει ο συγγραφέας, δημιουργός ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών τέχνης και πολιτισμού, Γιώργος Αρχιμανδρίτης και η Ρίτα Κολαΐτη, μεταφράστρια του βιβλίου. Θα πραγματοποιείται ταυτόχρονη διερμηνεία (γαλλικά-ελληνικά). Η παρουσίαση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της ανεκτίμητης φίλης του συγγραφέα, Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
06/02, 19:00
Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού (Κουμπάρη 1, Αθήνα)

3. Ένα διασκεδαστικο εργαστήρι και.. “Το παιχνίδι ξεκινάει” στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Photo by Nik Korba on Unsplash

Το Ινστιτούτο Γκαίτε παρουσιάζει εργαστήρι με τίτλο «Το παιχνίδι ξεκινάει». Μας σε ένα διασκεδαστικό απόγευμα παιχνιδιών. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους, να διασκεδάσετε και ταυτόχρονα να γνωρίσετε τη γερμανική γλώσσα. Έχει ετοιμάσει μια επιλογή από επιτραπέζια παιχνίδια κατάλληλα για παίκτες όλων των ηλικιών. Είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε φίλους και συγγενείς. Αυτό το απόγευμα των παιχνιδιών έχει να κάνει με κοινές εμπειρίες και συνάντηση. Ελάτε στο Ινστιτούτο Γκαίτε να περάσετε ένα διασκεδαστικό απόγευμα. Δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή.
06/02, 17:00 – 19:00
Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16, Αθήνα

4. Άσκηση, Μνήμη και Ισορροπία: Αθλητικό πρόγραμμα για άτομα ηλικίας 60+ στο ΚΠΙΣΝ

Ένα πρόγραμμα σωματικής και νοητικής άσκησης για άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε καλές πρακτικές εξάσκησης βασικών θέσεων των κινητικών λειτουργιών. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα εξάσκησης σε άτομα που θέλουν να ασκηθούν νοητικά σε επίπεδο πρόληψης ή ακόμη και άτομα που αντιμετωπίζουν διαταραχή της μνήμης ή και άλλων γνωστικών λειτουργιών. Καθώς οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τους (πιθανή μεταφορά δράσεων σε άλλο σημείο ή ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών), μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 216 8091000. Απαιτείται ιατρική βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο (εξάμηνη ισχύ).
06/02, 10:00
Στίβος, ΚΠΙΣΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMust Watch or Not: Αξίζει τελικά το Echo, η νέα πρωτότυπη σειρά του Disney+;12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b