MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με την Αναστασία Παντούση (video)

Νεότερη στα θεατρικά και πιο έμπειρη στην τηλεόραση, η Αναστασία Παντούση μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο όνειρό της και «μεταμορφώνεται» σε red princess για το τελευταίο Art Meets Fashion της χρονιάς.

Όταν ήταν μικρή, η Αναστασία Παντούση θυμάται να φοράει τις καουμπόικες μπότες της μαμάς της και να παριστάνει με άνεση ότι καπνίζει κρατώντας ένα μολύβι, έστηνε σκετσάκια στη γειτονιά μαζί με άλλα παιδιά, ενώ κράτησε τον πρώτο της ρόλο, αυτόν του τριαντάφυλλου στον «Μικρό Πρίγκιπα», στη θεατρική ομάδα του σχολείου.

Η αγάπη της για την υποκριτική, έκαιγε μέσα της σαν φλόγα ήδη από τότε κι έτσι παρά τις σπουδές της ως νηπιαγωγός, τα πράγματα την οδήγησαν ακριβώς εκεί που έπρεπε να την οδηγήσουν. Άλλωστε η ίδια πιστεύει στην ενέργεια και στην ακοή του σύμπαντος και πως όταν πραγματικά θέλεις να σε βρει κάτι, αυτό θα έρθει και θα σε συναντήσει.

Και κάπως έτσι, έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο, με το όνειρο και τις φιλοδοξίες της να τη συνοδεύουν και να την τροφοδοτούν μέχρι και σήμερα, που ο ορίζοντας ακόμη απλώνεται μπροστά της ανοιχτός, και την περιμένει να τον περπατήσει.

Γειωμένη αλλά και μαχητική δεν αφήνει να την κάμψουν πια η ετικέτα της τηλεοπτικής της θητείας ή της φωτογενούς ομορφιάς της, και διατηρεί την ίδια παρόρμηση με την οποία ξεκίνησε, αναζητώντας πάντα αυτό το διαφορετικό στους ρόλους της. Τηλεοπτικούς ή μη.

Ανάμεσα στα πολύωρα γυρίσματα για τη δραματική σειρά «Ναυάγιο» του MEGA και την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί τώρα το «Ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίρι», η Αναστασία Παντούση, με μια pop of red διάθεση (και με λίγο ροζ) που αντανακλά το πάθος και τη φλόγα που καίει μέσα της, «μεταμορφώθηκε» για χάρη του Χριστουγεννιάτικου Art Meets Fashion του Monopoli.

Φουλ του κόκκινου!

Το κόκκινο είναι το χρώμα που εκπέμπει πάθος, ένταση και δυναμισμό. Είναι συνώνυμο της κομψότητας και της θηλυκότητας. Δημιουργεί looks με statement διάθεση και προσωπικότητα, αποτελεί διαχρονική festive αξία, τραβάει τα βλέμματα και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς. «Στρατηγικά» επιλέχθηκε, λοιπόν, να συν-πρωταγωνιστήσει σ’ αυτό το editorial με την Αναστασία Παντούση, η οποία υποστήριξε με παιχνιδιάρικη διάθεση όλα τα looks.

Είτε στην πιο minimal γραμμή του μεταξωτού φορέματος του ANGELOS BRATIS, είτε στην πιο glam εκδοχή του φορέματος με τις παγιέτες (ZARA) ή του τούλινου φορέματος (H&M) – όλα σε φλογερό κόκκινο χρώμα – όλα τα outfits του editorial αποτελούν ξεχωριστές προτάσεις για γιορτινές εμφανίσεις. Τα total red looks της Αναστασίας ολοκληρώθηκαν με κόκκινο καλσόν CALZEDONIA και κόκκινα chunky JEFFREY CAMPELL παπούτσια από FAVELA.

Μία ακόμη bold και ενδιαφέρουσα εμφάνιση που θέλει τον συνδυασμό κόκκινου και ροζ στο ίδιο outfit, πετυχαίνει με το ροζ BENETTON κοστούμι σε συνδυασμό επίσης με τα κόκκινα chunky JEFFREY CAMPELL παπούτσια και της ρόζ συνθετικής γούνας με την αθλητική ζακέτα ADIDAS.

Tα κοσμήματα της φωτογράφισης είναι του οίκου ΠATSEAS.

Η πινελιά της πολυτέλειας

Τα κομψά όσο και διακριτικά κοσμήματα του Οίκου ΠATSEAS απογειώνουν κάθε σύνολο, δίνοντας την απαραίτητη δόση πολυτέλειας και λάμψης που ταιριάζει στα γιορτινά looks. Η Αναστασία φοράει δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και και κολιέ από λευκόχρυσο με διαμάντια 18Κ. Το total red στυλ συμπληρώνει ιδανικά το εντυπωσιακό clutch bag της εταιρίας EXPECT MIRACLES.

Τα γυαλιά της φωτογράφισης είναι Paul Frank από την εταιρία PRIME OPTICS.

Τα γυαλιά είναι της εταιρίας PRIME OPTICS

Γιορτινό μακιγιάζ σε dramatic τόνους!

Το μακιγιάζ με προϊόντα SEVENTEEN κινείται σε πιο dramatic τόνους, με ελαφρύ smokey στα μάτια και μια πιο μπορντό απόχρωση στα χείλη, που ξεφεύγει από το κλασικό κόκκινο των γιορτών και δίνει περισσότερη ένταση!

Ξεκινώντας από τον απαραίτητο καθαρισμό και ενυδάτωση, με το Ideal De-Make-Up Micellar και την True Balance κρέμα της SEVENTEEN, με ανάλαφρη υφή και χωρίς λιπαρή σύνθεση, η επιδερμίδα της Αναστασίας ήταν αναζωογονημένη και απαλή, έτοιμη να υποδεχτεί το μακιγιάζ. Το Natural Transparent Foundation έδωσε στη συνέχεια την ανάλαφρη, φυσική κάλυψη, ενώ το Magic Serum Concealer σε rollon εξαφάνισε την κούραση γύρω από τα μάτια και κάλυψε κάθε ατέλεια. Στη συνέχεια το Velvet Eyelid Primer τοποθετήθηκε στα μάτια για να χαρίσει την επιθυμητή διάρκεια και σταθερότητα στο smokey look που δημιουργήθηκε με το Supersmooth Waterproof Eyeliner στην απόχρωση No.05 Brown Pearl. Το eye look ολοκληρώθηκε με την εφαρμογή της X-Traordinaire μάσκαρα σε καφέ απόχρωση, που χαρίζει τρισδιάστατο όγκο και απίστευτη καμπύλη.

Για τα εντυπωσιακά dramatic χείλη χρησιμοποιήθηκε το Supersmooth Waterproof Lipliner στην απόχρωση No.15 Blood Red, ενώ στη συνέχεια εφαρμόστηκε το Matlishious lipstick στη μπορντό No.16 απόχρωση. 

Τέλος, το Mattifying Setting Mist Spray τοποθετήθηκε για να απομακρύνει την ανεπιθύμητη γυαλάδα και να ολοκληρώσει το απόλυτο μακιγιάζ!

Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα SEVENTEEN

Wet & wavy μαλλιά!

Ένα wet και πιο χαλαρό wavy χτένισμα έχει επιλεγεί για τα μαλλιά της Αναστασίας με προϊόντα LORVENN και «συμμάχους» το Argan Oil Ultra light σε μορφή σπρέι για ελαστικότητα και ενισχυμένη λάμψη, το Silk Styling Spray για τον έλεγχο του όγκου και του φριζαρίσματος, την κρέμα Finest Curlμε ειδική σύνθεση χωρίς σιλικόνη για το πιο curly σχήμα, το κερί Shine Wax για το πιο sleek εφέ με εκπληκτική λάμψη και τέλος, το Keratin Power Gel για έξτρα δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας που δεν βαραίνει.

To hair styling έγινε με προϊόντα LORVENN

Ομάδα παραγωγής

Production Director: Μάρη Τιγκαράκη
Make up: Μαίρη Ρόκκου με προϊόντα SEVENTEEN
Ηair Styling: Μαίρη Ροκου με προϊόντα LORVENN
Assistant Photographer/ video editor: Πέτρος Μακρής
Commercial team: Unique Era Agency

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Κοσμήματα: ΠΑΤΣΕΑΣ
Τσάντα EXPECT MIRACLES
Ρούχα: ANGELOS BRATIS, BENETTON, ADIDAS, ZARA, H&M. Καλσόν CALZEDONIA.
Παπούτσια: FAVELA
Γυαλιά Paul Frank, PRIME OPTICS

 

Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b