MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρεμιέρες: O Κεν Λόουτς και η παλιομοδίτικη γοητεία μιας βρετανικής παμπ

Ενδιαφέρουσες προσθήκες στο κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας με την νέα ταινία του Κεν Λόουτς να ξεχωρίζει.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Η τελευταία παμπ

Κάθε ταινία του Κεν Λόουτς είναι γεγονός για τους απανταχού σινεφίλ. Η «Τελευταία παμπ» όπως τιτλοφορείται το νέο φιλμ του βρετανού σκηνοθέτη που ήταν υποψήφιο για το Χρυσό Φοίνικα, αποτελεί ένα γεμάτο συνέπεια και ειλικρίνειαδράμα γύρω από το προσφυγικό.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μαέστρο

Στο «Μαέστρο» του ο Μπράντλεϊ Κούπερ ανιχνεύει τα γοητευτικά χαρακτηριστικά αλλά και τις σκοτεινές γωνίες της έντονης προσωπικότητας του Λέοναρντ Μπερνστάιν και βάζει πλώρη για τα όσκαρ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τελευταίος στρατιώτης

Ο τρυφερός «Τελευταίος στρατιώτης» με τον υπερήλικα (χάρη στο μακιγιάζ) Πιρς Μπρόσναν στον βασικό ρόλο, αφηγείται την πραγματική ιστορία του τελευταίου βρετανού στρατιώτη που πολέμησε στη Νορμανδία.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ένα ταξίδι για πάπιες

Ένα χορταστικό animation είναι το «Ένα ταξίδι για πάπιες», φτιαγμένο από την ίδια ομάδα που μας χάρισε τα «Minions», που θα απολαύσουν εξίσου μικροί και μεγάλοι.
Αίθουσες προβολής

Thanksgiving

Στο θρίλερ των εορτών «Thanksgiving» ο έμπειρος σπλατεράς σκηνοθέτης Ελάι Ροθ μας προσκαλεί σε ένα δείπνο για μελλοθανάτους.
Αίθουσες προβολής

Αγάπη ζωή

Το ιαπωνικό «Αγάπη ζωή» του Κότζι Φουκάντα περιγράφει μια άκρως μελοδραματική ιστορία με θέμα τη σκληρή απώλεια που βιώνει ένα παντρεμένο ζευγάρι.
Αίθουσες προβολής

Gaza

Τέλος το ντοκιμαντέρ «Gaza» μας μεταφέρει στην καρδιά της πολύπαθης παλαιστινιακής πόλης μέσα από μια σειρά μικρών ανθρώπινων ιστοριών.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b