MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
15
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

SNF RUN: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον πρώτο αγώνα του 2024 από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τρέχουμε για καλό και καλωσορίζουμε το νέο έτος με το δεξί… αθλητικό παπούτσι στο SNF RUN: 2024 FIRST RUN.

SNF RUN FIRST RUN, Photo Pelagia Karanikola
Monopoli Team

Με την αλλαγή του χρόνου κάποιοι θέτουν συγκεκριμένους στόχους, ενώ άλλοι αφήνουν τον νέο χρόνο να τους δείξει τον δρόμο. Εάν όμως υπάρχει ήδη μια διαδρομή φτιαγμένη για εσένα γιατί να μην την ακολουθήσεις;

Το γούρι φέτος ξεκινάει στη γραμμή εκκίνησης του SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ο οποίος υλοποιείται σε συνεργασία με την ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος. Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ έχει ήδη σχεδιαστεί για να σε γεμίσει δυναμισμό, θετική ενέργεια, γέλια και αξέχαστες αναμνήσεις από τα πρώτα λεπτά του νέου έτους.

Τρέξε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ακριβώς μετά το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και λίγο πριν το μεγάλο party που θα γίνει στην Αγορά.

Ο SNF RUN: 2024 FIRST RUN είναι ανοιχτός σε όλες και όλους και δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους στην κατάκτηση του πρώτου στόχου του έτους και γιατί όχι, την επόμενη χρονιά να επιδιώξουν να τον ξεπεράσουν!

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου εδώ ή επισκέψου το snf.org

Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η Αναγέννηση & Πρόοδος και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η συμμετοχή σου ένα βήμα πιο κοντά στα παιδιά!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του SNF RUN: 2024 FIRST RUN, οι δρομείς καλούνται να συνεισφέρουν με ελάχιστη συμμετοχή των €5 (ή παραπάνω για όποιον το επιθυμεί), προσφέροντας ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά που στηρίζουν οι Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί ΑΡΣΙΣ και «Η Θεοτόκος» καθώς η υποστήριξη του ΙΣΝ καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα του αγώνα.

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου, 00:04, στο ΚΠΙΣΝ
Ελάχιστο ποσό συνεισφοράς: €5
Λήξη εγγραφών: 26/12/2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚΠΙΣΝ: Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος γεμίζει μουσική – Συναυλίες, DJ sets και ένα Silent Disco Party12.09.2018

Γνωρίστε τους οργανισμούς που ενισχύονται φέτος με τη συμμετοχή σας:

ΑΡΣΙΣ
Η ΑΡΣΙΣ είναι μια κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια. Το όραμα της ΑΡΣΙΣ είναι μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους και την αναγκαία μέριμνα για εκείνους που αποτελούν τα πιο αδύναμα μέλη της. Οι υπηρεσίες της στρέφονται, μεταξύ άλλων, στη φροντίδα και την υποστήριξη παιδιών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες στην πορεία προς την ενηλικίωσή τους, καθώς και στη διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξης ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα SNF RUN: 2024 FIRST RUN θα ενισχύσει τις δράσεις που υλοποιεί η ΑΡΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη για την προστασία παιδιών που εργάζονται στον δρόμο ή/και είναι θύματα εμπορίας ή εκμετάλλευσης. Στόχος των δράσεων αυτών είναι ο εντοπισμός, η προσέγγιση και η υποστήριξη παιδιών που διαβιούν σε συνθήκες ζωής οι οποίες επιβαρύνουν ή ανακόπτουν την ομαλή προσωπική τους ανάπτυξη και που αντιμετωπίζουν εμπόδια στην προσπάθεια των ίδιων και των οικογενειών τους για πρόσβαση σε κοινωνικά και υλικά αγαθά.

ΘΕΟΤΟΚΟΣ
Το Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η Θεοτόκος» είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ίδρυμα το οποίο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1963. Στόχος της Θεοτόκου είναι να προσφέρει υπηρεσίες Πρόληψης, Αποθεραπείας και Αποκατάστασης σε άτομα με Νοητικές Αναπτυξιακές Διαταραχές & Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος από την πρώιμη ηλικία έως και τη νεαρή ενήλικη ζωή. Σήμερα καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες 320 ατόμων προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα SNF RUN: 2024 FIRST RUN θα ενισχύσει τις δράσεις του οργανισμού για την εφαρμογή πρώιμης παρέμβασης σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Το πρόγραμμα έχει στόχο την προστασία της ανάπτυξης βρεφών και νηπίων με διαγνωσμένες αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές, που προκύπτουν από βιολογικούς παράγοντες και νοσηρές συνθήκες στο περιβάλλον που αναπτύσσονται, καθώς και την υποστήριξη και εκπαίδευση της οικογένειας για να αντιμετωπίζει πληρέστερα και πιο αποτελεσματικά τις ψυχοσυναισθηματικές και κοινωνικές ανάγκες των παιδιών αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίδαμε τις νέες φωτιστικές εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ για τα Χριστούγεννα, λίγο πριν φωτίσουν το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις