MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Pan Pan επιστρέφει με νέο δίσκο το 2024 – Όσα αποκάλυψε (vid)

Ο Pan Pan ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον νέο του δίσκο με τον Years of Youth.

Monopoli Team

Ο Παναγιώτης Πανταζής, aka Pan Pan, βρέθηκε σήμερα (5/12) καλεσμένος της εκπομπής του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά “Πρωίαν σε είδον”, όπου μίλησε για την πορεία του από φοιτητής αρχιτεκτονικής, μέχρι τον Pan Pan που γνωρίζουμε σήμερα, την πατρότητα, αλλά και το νέο του δισκογραφικό βήμα, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους!

“Βγάζουμε νέο άλμπουμ στις 19 Ιανουαρίου 2024, με τον φίλο μου Γιάννη Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως Years of Youth. Το άλμπουμ θα βγει ως Pan Pan x Years of Youth. Είναι ένα άλμπουμ sci-fi,περιγράφουμε μια ιστορία στον Άρη του παρελθόντος που φτάνει μία επανδρωμένη αποστολή και βρίσκει κάποιες δυσκολίες και ουσιαστικά εκεί βλέπουμε πώς οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τους φόβους τους, με αυτά που τους λείπουν, με την αγάπη που νιώθουν για αυτά που τους λείπουν. Λέμε δηλαδή μια ιστορία με synthesizers” ανέφερε για τον νέο δίσκο του, ενώ τόνισε ότι στα σχέδιά του είναι και κάποια live.

Πριν από λίγες ημέρες, πήραμε μία δεύτερη γεύση από το concept album, μέσα από το κομμάτι “Κάτι να σε ζεσταίνει”, το οποίο έρχεται μερικούς μήνες μετά από το «Ροζ φώτα». Ο δίσκος θα ονομάζεται “Λύκοι στον Άρη”.

Παράλληλα, ο μουσικός υπογράφει το graphic novel, «Καπετάν Μιχάλης», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα σε δικό του σκίτσο και σενάριο και αποτελεί κομικ διασκευή του κορυφαίου μυθιστορήματος της νεοελληνικής λογοτεχνίας του Νίκου Καζαντζάκη. Το βιβλίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1953, ενώ το 2022 κυκλοφόρησε σε νέα έκδοση από τη Διόπτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν η Τεχνόπολη μετατράπηκε σε μια…”Ανισόπεδη Ντίσκο” από τον Pan Pan και την παρέα του12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b