MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Όταν σε νοιάζει να μη στεναχωρηθεί ο άλλος, το αστείο αυτοδιορθώνεται» (vid)

Για το γράψιμο και την πολιτική ορθότητα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time.

Φωτογραφία: Θανάσης Καρατζάς
Monopoli Team

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γράψιμο αλλά και για το πώς η πολιτική ορθότητα το επηρεάζει πια.

Μιλώντας για την επιτυχημένη σειρά «Παρά Πέντε» που έγραψε πριν αρκετά χρόνια, παραδέχτηκε πως είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει τώρα πια. «Έχει αλλάξει η εποχή. Έχω αλλάξει κι εγώ σαν άνθρωπος. Δεν θα μπορούσα τώρα στα 50 μου να γράφω για χαρακτήρες πιο εφηβικούς και παιδικούς», είπε αναφέροντας πως η σκέψη, η ωριμότητα και η κοινωνία που αλλάζει δεν γίνεται να αφήσουν ανεπηρέαστο έναν καλλιτέχνη.

Ο ίδιος πιστεύει ότι δεν έχει χάσει το χιούμορ του και πως η χαρά δεν έχει ηλικία, γι’ αυτό και στις σημερινές δουλειές του στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση εντάσσει πάντα πιο κωμικές στιγμές. «Η παράσταση που έγραψα ‘Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του’ ήταν πραγματικά ένα έργο που δεν σταματούσες να γελάς, όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Καπουτζίδης: Πρέπει να σκοτώσουμε μέσα μας τη νοοτροπία της χλεύης12.09.2018

Όταν ρωτήθηκε εάν πιάνει τον εαυτό του σήμερα να διορθώνει ενστικτωδώς στη γραφή του πράγματα που μπορεί να «ενοχλήσουν» βάσει και της πολιτικής ορθότητας και με όλα όσα αυτή έχει επιφέρει, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν θέλω να κάνω κάτι που μπορεί να στεναχωρήσει κάποιον. Εμένα δεν με καταπιέζει αυτό με την πολιτική ορθότητα. Με οδηγεί σε μια σωστή διαδρομή. Όταν βλέπω κάποιο λάθος που έχω κάνει στο παρελθόν, το αναγνωρίζω. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό». 

Θεωρεί, μάλιστα, ότι η γραφή του δεν μπαίνει σε κουτάκια. «Όταν ο στόχος σου είναι να κάνεις τον άλλο να γελάσει και να περάσει ωραία και σε νοιάζει αν θα τον στεναχωρήσεις με τον τρόπο σου, τότε το αστείο αυτοδιορθώνεται. Επίσης ρωτάω και ανθρώπους σχετικά με αυτό. Όπως την Κατερίνα την Βρανά με την οποία είμαστε πολύ φίλοι». 

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)