MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Καίτη Κωνσταντίνου: “Αν με πουν κωμική ηθοποιό είναι μεγάλη τιμή για μένα” (vid)

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε η Καίτη Κωνσταντίνου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα “Εγκλήματα”, τη “Σωσώ”, την πορεία της.

Monopoli Team

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» βρέθηκε η Καίτη Κωνσταντίνου για μία συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για την πορεία της μέχρι σήμερα, τα “Εγκλήματα”, τη “Σωσώ”.

“Δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό και λέω την αλήθεια. Χάρηκα που άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο, που έπαιζα με ανθρώπους φίλους μου. Αλλά από ‘κει και πέρα δεν νομίζω ότι την άκουσα, ούτε ότι έχασα την ιδιωτικότητά μου. Νομίζω ότι ήμουν από μικρή κάπως ώριμη, για να μην την ακούω με την επιτυχία, κάτι τόσο εφήμερο. Δεν νομίζω ότι η επιτυχία υπερβαίνει τη ψυχραιμία μου” είπε η ηθοποιός για την επιτυχία που γνώρισαν τα “Εγκλήματα”, περιγράφοντας ένα περιστατικό, στο οποίο της είχαν ζητήσει να “μιλήσει σαν την Σωσώ”.

“Τελειώνοντας το Θέατρο Τέχνης κάναμε δουλειές μαζί με την Υρώ Μανέ, τη Μαρία Καβογιάννη, τη Μαρία Γεωργίαδου, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιάννη Καπετάνιο. Και βρεθήκαμε κάποια από αυτά τα άτομα και κάναμε την ομάδα στο Αποθήκη. Σε ενώνει για πάντα αυτό. Η Υρώ Μανέ ήταν η πιο δραστήρια που κινούσε τα νήματα και κάναμε το πρώτο έργο το “Άι Βασίλης είναι σκέτη λέρα”. Μετά κάναμε το “Αναμείνατε στο ακουστικό σας”, μετά εγώ έφυγα και συνέχισαν με το “Σεσουάρ για δολοφόνους”. Διαφωνήσαμε μεταξύ μας και προτίμησα να φύγω. Δεν ήθελα να συνεχίσω υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Όταν διαφωνήσω, φεύγω. Να επιβάλλω την άποψή μου δεν το κάνω. Να προσπαθήσω να στηρίξω την άποψή μου ναι. Όταν βλέπω ότι δεν μπορώ να τη στηρίξω άλλο, προτιμώ να φύγω” ανέφερε.“Μου αρέσει η κωμωδία, μου αρέσει αυτή η διαφορετική ματιά στα πράγματα. Για μένα αυτό είναι η κωμωδία, είναι ένας παραμορφωτικός καθρέπτης. Αν με πουν κωμική ηθοποιό είναι μεγάλη τιμή για μένα” συμπλήρωσε.

Η Καίτη Κωνσταντίνου συμπρωταγωνιστεί με τη Λυδία Φωτοπούλου, στην νέα κωμωδία του Άκη Δήμου, «Συνέβη στο Monterey», που ανεβαίνει στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.[relart 1]

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b