MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Την πρώτη φορά που πήγα στις Κάννες είπα ‘δεν ήταν και τίποτα το φοβερό’» (vid)

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μεταξύ άλλων, για τις Κάννες και την επιστροφή στην τηλεόραση.

Φωτογραφία: Θανάσης Καρατζάς
Monopoli Team

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε για την παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» που έχει επιστρέψει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο Θέατρο Αθηνά και την οποία σκηνοθετεί ο ίδιος μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη. «Μια παρέα αποφασίζει ένα βράδυ να διαβάσει ανοιχτά ό,τι μήνυμα σκάει στα κινητά της, θεωρώντας πως δεν έχουν μυστικά να κρύψουν. Μυστικά, όμως, πάντα υπάρχουν και προσωπικά κομμάτια που δεν θα έπρεπε ίσως κανείς να μοιράζεται, γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι να δεχτούν την αλήθεια». 

Στη συνέχεια σχολίασε το ζήτημα που αφορά στα πτυχία των ηθοποιών, με αφορμή όλα όσα έγιναν με το ΠΔ85 και απάντησε στο αν ο ίδιος θα συνεργαζόταν με ανθρώπους που προέρχονται από άλλους χώρους. «Εγώ θέλω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά που κάνουν».

Όσον αφορά στην επίσκεψή του στις Κάννες για το Φεστιβάλ, με αφορμή την προβολή της ταινίας “Crimes of the Future” στην οποία συμμετείχε, σε σκηνοθεσία του David Cronenberg, και για το αν σκέφτηκε να μείνει για πάντα εκεί, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είχε τύχει να βρεθώ εκεί πριν κάποια χρόνια, χειμώνα, που επικρατούσε νέκρα και κανείς δεν κυκλοφορούσε στους δρόμους. Τότε σκέφτηκα ‘αυτές είναι οι Κάννες; Ok. Δεν είναι τίποτα το φοβερό’. Τώρα που ξανά βρέθηκα εκεί, ήταν μια τελείως διαφορετική εικόνα».

Σχολίασε, επίσης, πως όσοι τον συναντούν έξω τον αντιμετωπίζουν σαν δικό τους άνθρωπο, με μια αίσθηση ότι τον ξέρουν αλλά δεν θυμούνται από πού. «Μου λένε ‘εσύ δεν είσαι που δουλεύεις στην εφορία;’».

Τέλος, αποκάλυψε πως σχεδιάζει να επιστρέψει στην τηλεόραση, με μια αστυνομική σειρά στον Alpha, η οποία θα ξεκινήσει πιθανότατα τον Φεβρουάριο. «Θα έχει μια αυστηρότητα ο τύπος που θα υποδυθώ. Τώρα θα κάνω μια ταινία στο εξωτερικό». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b