MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Wonderbox: Μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία εμπνευσμένη από τη Samsung Neo QLED 8K

Εκπρόσωποι των media, ψηφιακοί δημιουργοί και συνεργάτες της Samsung Electronics Hellas είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε α’ προβολή την ταινία μικρού μήκους “Wonderbox”, γυρισμένη εξ ολοκλήρου σε 8Κ. Μία ιδιαίτερη εμπειρία θέασης που προσέφερε η εμβληματική σειρά τηλεοράσεων Samsung Neo QLED 8K.

Samsung Neo QLED 8K x Wonderbox: Εκπρόσωποι των media και influencers παρακολουθούν την πρεμιέρα του Wonderbox.
Monopoli Team

Αντλώντας έμπνευση από την καινοτομία των Samsung τηλεοράσεων, η Samsung Electronics Hellas πήρε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους γυρισμένη εξ ολοκλήρου σε 8Κ, με τίτλο “Wonderbox”.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος, ο οποίος αντλώντας έμπνευση από την τεχνολογία αιχμής της εμβληματικής σειράς τηλεοράσεων Samsung Neo QLED 8K, έστησε ένα μοναδικό κινηματογραφικό ταξίδι – μια ξεχωριστή εμπειρία χάρη στην δύναμη της εικόνας που αποδίδεται μοναδικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας 8Κ.

Samsung Neo QLED 8K x Wonderbox_poster: Η επίσημη αφίσα της ταινίας Wonderbox

Και κάπως έτσι, το δημιουργικό κοινό όραμα του Αλέξανδρου Παπαθανασόπουλου και της Samsung Electronics Hellas έφτασε να αποκτά «σάρκα και οστά» πραγματοποιώντας την πρώτη του προβολή στην Gold Class των Village στο The Mall Athens, με όλους εμάς να «βουτάμε» στο σύμπαν της παιδικής φαντασίας της Ιόλης. Εκεί όπου κάποτε το δικό της «κουτί των θαυμάτων» δημιουργούσε νέους κόσμους ψυχαγωγίας, αντίστοιχους με αυτούς που έχει τη δυνατότητα να αποτυπώνει σήμερα η υπερ-σύγχρονη Samsung Neo QLED.

Εκπρόσωποι των media, ψηφιακοί δημιουργοί και συνεργάτες της Samsung Electronics Hellas είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ταινία, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα την απόλυτη εμπειρία θέασης που προσφέρει η Samsung Neo QLED 8K.

Μετά την προβολή ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους βασικούς συντελεστές της ταινίας, που μάς εξήγησαν το πώς βίωσαν οι ίδιοι αυτό το ξεχωριστό κινηματογραφικό ταξίδι, με την υποστήριξη, φυσικά, της Samsung Electronics Hellas.

«Είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω το “Wonderbox” και ευχαριστούμε θερμά τη Samsung που μας έδωσε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το δημιουργικό μας όραμά. Πρόκειται για ένα κινηματογραφικό ταξίδι που συνδυάζει τη μαγεία της αφήγησης με την τεχνολογία της Samsung και ανυπομονούμε να γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος, καλωσορίζοντάς μας στην πρώτη αυτή προβολή του δικό του “Wonderbox”. 

Samsung Neo QLED 8K x Wonderbox (02): Από αριστερά, Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas, Αλεξανδρος Παπαθανασόπουλος, Σκηνοθέτης του Wonderbox, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Σεναριογράφος του Wonderbox

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως στο μυαλό του ήθελε να αποτυπώσει την εικόνα της τηλεόρασης έτσι όπως την έχουμε όλοι στο μυαλό μας, μεγαλώνοντας μαζί της και αποκτώντας μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της μέσα στον χρόνο και όχι να φτιάξει μία ακόμη διαφήμιση που απλώς θα απαριθμεί όλες τις μοναδικές δυνατότητες της τεχνολογίας 8Κ. Μέσω αυτής τη μίνι ιστορίας της Ιόλης και της δικής της σχέσης με την τηλεόραση, γίναμε κι εμείς μέρος της φαντασίας της, η οποία αποτυπώθηκε με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκρίνεια.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas, συμπλήρωσε: «Το Wonderbox ενσαρκώνει το όραμα της εταιρείας, να εμπνέει με τις τεχνολογίες της, να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Μέσα από την ιστορία της Ιόλης, βλέπουμε ένα κόσμο γεμάτο χρώματα και λεπτομέρειες που αποδίδονται μοναδικά χάρη στην τεχνολογία 8Κ. Το Wonderbox ξεπερνά τα όρια της φαντασίας, όπως και στη Samsung ξεπερνούμε τα όρια του δυνατού, γι’ αυτό και είμαστε επί 17 συναπτά έτη κορυφαίος κατασκευαστής τηλεοράσεων στον κόσμο. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συντελεστές μαζί με την ομάδα της Samsung που αγκάλιασαν αυτό το project».

Μπορείτε να δείτε την ταινία εδω:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b