MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Παραστάσεις, φεστιβάλ και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

1. Η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ “Music Box Sessions” στη Σφίγγα

Η Σοφία Μανουσάκη επιστρέφει στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, για ένα εκρηκτικό live όπου θα παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά το νέο της άλμπουμ “Music Box Sessions” με επανεκτελέσεις γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών αλλά και για να μας τραγουδήσει τραγούδια που έχει ήδη κυκλοφορήσει καθώς και τα νέα της τραγούδια “Γεράνια” και “Μαύρη καρδιά” σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Φυσικά δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις με γνωστούς guests αλλά και οι πρόσφατες επιτυχίες της “Τι είναι ν’ αγαπάς”, “Ερωτευόμαστε Ξανά” που «έντυσε» την άκρως επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι» και το ανατρεπτικό ντουέτο «Κακός Μπελάς» που τραγούδησε με τον Πάνο Μουζουράκη. Στο άλμπουμ “Music Box Sessions” ερμηνεύει διαχρονικές επιτυχίες τόσο από το διεθνές όσο και από το ελληνικό ρεπερτόριο, αποδεικνύοντας τη μεγάλη ερμηνευτική της γκάμα και την εντυπωσιακή της φωνή.
27/11, 20:30
Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜελέτης Ηλίας: Στο ελληνικό θέατρο επικρατεί ακόμα ένας ελιτισμός που μας στενεύει12.09.2018

2. Παρουσιαση βιβλίου «Η μπαλάντα των ανίδεων και καλών» στο café Αερόστατο

Ο Γιάννης Ν. Μπασκόζος θα βρεθεί στο Παγκράτι, στο café Αερόστατο, για να παρουσιάσει και συζητήσει το βιβλίο του «Η μπαλάντα των ανίδεων και καλών». Ο Γιάννης Μπασκόζος συνομιλεί με τον συγγραφέα Χρίστο Κυθρεώτη, απαντά σε ερωτήσεις του κοινού και υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου του. Υπόθεση: Μια παρέα. Ένα ροκ συγκρότημα. Η ακατανίκητη γοητεία της νεότητας στο μεταίχμιο μιας εποχής. Η ιστορία ενηλικίωσης μιας παρέας γύρω από μια ροκ μπάντα στο Παγκράτι. Τα μέλη της μπαινοβγαίνουν με άνεση σε σημαδιακούς τόπους όπως το Άλσος, οι καφετέριες Λέντζος και Pastry Family, το ροκ κλαμπ Κύτταρο, το Galaxy bar στο Hilton. Είναι ασυνείδητα παρόντες και ταυτόχρονα συνειδητά απόντες, αφελείς και ονειροπόλοι. Τρέχουν να προλάβουν την εποχή τη στιγμή που αλλάζει, χωρίς να συνειδητοποιούν ακριβώς πού έγκειται αυτή η αλλαγή. Πωρώνονται σε μια συναυλία του Σαββόπουλου, διασκεδάζουν σε έναν αγώνα κατς, πίνουν βερμούτ σε πάρτι που διαλύει η αστυνομία, ζουν έρωτες αναπάντεχους αλλά στιγμιαίους, ξεφυλλίζουν λευκώματα αλλά συμμετέχουν και σε αντιχουντικές δράσεις.
27/11, 19:00
Αερόστατο, Πτολεμαίων 4, Παγκράτι

3. Λέσχη ανάγνωσης ενηλίκων στο ΚΠΙΣΝ: “Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια”

Τη Δευτέρα 27/11, ο συντονιστής της Λέσχης Ανάγνωσης, Δημοσθένης Παπαμάρκος, θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στον Πύργο Βιβλίων για να ανταλλάξουν απόψεις, με αφετηρία το βιβλίο του μήνα, “Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια”, του Νέλι Χάρπερ Λι. Στον Αμερικανικό Νότο την περίοδο της “Μεγάλης Ύφεσης”, στην φανταστική πόλη Μέικομπ της Αλαμπάμα, η εξάχρονη Σκάουτ μεγαλώνει κάτω από τη φροντίδα του μεγαλύτερου αδερφού της Τζεμ και του πατέρα τους, του δικηγόρου Άττικους Φιντς. Η σχετικά ανέμελη καθημερινότητα των δύο παιδιών θα ανατραπεί όταν ο Άττικους θα αναλάβει την υπεράσπιση του Αφρο-Αμερικανού Τομ Ρόμπινσον που κατηγορείται για τον βιασμό μιας νεαρής λευκής. Η επιλογή αυτή του Άττικους θα θέσει τον ίδιο και την οικογένειά του στο στόχαστρο της τοπικής κοινότητας, η οποία τυφλωμένη από τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό έχει ήδη αποφασίσει για την ενοχή του Ρόμπινσον. Η Λέσχη Ανάγνωσης ενηλίκων είναι διαθέσιμη για γκρουπ έως 30 συμμετεχόντων, με απαραίτητη την προεγγραφή εδώ. Για τη συμμετοχή στη Λέσχη Ανάγνωσης είναι απαραίτητο όσοι κρατούν θέση να έχουν διαβάσει το βιβλίο του μήνα.
27/11, 18:30-20:30
Πύργος Βιβλίων EBE, ΚΠΙΣΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτέφανος Κυριακίδης: Δουλειά του ηθοποιού είναι να ανακαλύπτει τα ανομολόγητα πράγματα μέσα του12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b