MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
22
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Bradley Cooper έμαθε πώς να διευθύνει ορχήστρα για τις ανάγκες του «Maestro»

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο της προβολής της νέας του ταινίας, «Maestro», ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Bradley Cooper, που υποδύεται τον εμβληματικό συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν, αποκάλυψε πόσο χρόνο χρειάστηκε ώστε να μάθει να διευθύνει μια συμφωνική ορχήστρα για περίπου έξι λεπτά.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Bradley Cooper αποκάλυψε περισσότερα για την προετοιμασία που χρειάστηκε να κάνει ώστε να υποδυθεί τον συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν στην ταινία «Maestro».

Ο ηθοποιός μίλησε γι’ αυτό κατά τη διάρκεια μιας προβολής της ταινίας στο Λος Άντζελες, η οποία περιελάμβανε μια συζήτηση με συντονιστή τον βραβευμένο με Βραβείο Tony για το “Hamilton”, Lin-Manuel Miranda.

Ο Cooper ανέλυσε τη σκηνή στην οποία ο Μπέρνσταϊν διηύθυνε τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου το 1976 στον Καθεδρικό Ναό του Ίλι.

«Αυτή η σκηνή με ανησύχησε πολύ, επειδή την κάναμε ζωντανά», είπε. «Ήταν η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου. Ηχογραφήθηκε ζωντανά, έπρεπε να τους διευθύνω. Και πέρασα έξι χρόνια μαθαίνοντας πώς να διευθύνω για έξι λεπτά και 21 δευτερόλεπτα μια ορχήστρα».

Ο Cooper, ο οποίος επίσης σκηνοθέτησε την ταινία και συνέγραψε το σενάριο, δήλωσε ότι παρακολούθησε ακατέργαστο υλικό από την εμφάνιση του Bernstein στη συγκεκριμένη μουσική εκδήλωση για να την αναπαράγει όσο το δυνατόν πιο αυθεντικά.

«Το θέμα ήταν να επιλέξω ακριβώς πως ήθελα να μου βγει κινηματογραφικά και στη συνέχεια να τους προτρέψω να “καταλάβουν” αυτό το χώρο, με πίστη πως θα φέρουν τη δουλειά εις πέρας», είπε. «Ήμουν τρομοκρατημένος, απόλυτα τρομοκρατημένος, επειδή ήξερα ότι αν δεν γίνει δουλειά, δεν θα μπορούσα να απολαύσω τον εαυτό μου σε αυτές τις σκηνές. Και το πέτυχαμε».

Ο Κούπερ έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις για την προσθετική μύτη που φοράει στην ταινία για να υποδυθεί τον Μπερνστάιν, ο οποίος ήταν Εβραίος, παρά το γεγονός ότι μέλη της ίδιας της οικογένειας του συνθέτη υπερασπίστηκαν την επιλογή αυτή.

[relart 1]

Το «Maestro» θα προβληθεί στους κινηματογράφους το Νοέμβριο, προτού αρχίσει να προβάλλεται στο Netflix ένα μήνα μετά.

Πηγή: CNN

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η ΔΕΗ Χρυσός Χορηγός στις «Νύχτες Πρεμιέρας»
Cine News
NAZA: Το ντοκιμαντέρ που συγκλόνισε τη Βενετία, σε πανελλήνια Α’ προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας
Cine News
Κάμπινγκ: Όλα όσα ξέρουμε για την κωμωδία που θα βλέπεις όλη τη νέα σεζόν
Cine News
Ριφιφί: Όλοι οι λόγοι που θα (ξανά) δούμε τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
Cine News
ΣΚ με Slow Horses – Οι πιο αποτυχημένοι της MI5 επέστρεψαν
Cine News
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ
Cine News
11ο Με τα Μάτια Ανοιχτά: Η γιορτή του ελληνικού ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην Ταινιοθήκη
Cine News
Κάμπινγκ: Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα – Όσα θα δούμε στα τρία πρώτα επεισόδια
Cine News
Widow’s Bay: Γιατί όλοι ξαφνικά μιλάνε για τη σειρά που σάρωσε στα Emmy;
Cine News
Όλιβερ Λάσε: Ο σκηνοθέτης του «Sirât» στο 67ο ΦΚΘ με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην έρημο
Cine News
Ο Romain Gavras έρχεται στην Στέγη για ένα masterclass πάνω στην επιδραστικότητα της εικόνας