MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Scalp Scrub: 3 DIY συνταγές ομορφιάς για κάθε ανάγκη του τριχωτού της κεφαλής

Συνήθως κάνουμε απολέπιση προσώπου και σώματος, οπότε γιατί να μην δίνουμε την ίδια προσοχή και στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής; Αρκεί ένα απαλό scrub, το οποίο μπορούμε να παρασκευάσουμε εύκολα με απλά υλικά και στο σπίτι.

Monopoli Team

Το scrub για το τριχωτό της κεφαλής έχει πολλά οφέλη: βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, στην εξάλειψη του υπερβολικού σμήγματος και στη συσσώρευση προϊόντων styling μαλλιών. Αλλά όχι μόνο αυτό, βελτιώνει ιδιαίτερα την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην οξυγόνωση του τριχωτού της κεφαλής. Και όλοι αυτοί οι λόγοι είναι εξαιρετικοί για να σε πείσουν να δοκιμάσεις μια DIY θεραπεία που θα μπορούσε να φέρει θετική «επανάσταση» στη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών σου αν για παράδειγμα, έχεις ευαίσθητο δέρμα και υποφέρεις από φαγούρα, πιτυρίδα και λιπαρά μαλλιά ή ζεις σε πόλη με αυξημένα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από detox.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHair Cycling: Η νέα τάση στο λούσιμο που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας12.09.2018

Αντιφεγμονώδες scrub για το τριχωτό της κεφαλής

Σε ένα δοχείο αναμιγνύεις λάδι καρύδας (προτίμησε αμυγδαλέλαιο ή jojoba εάν έχεις λεπτά μαλλιά ), ζάχαρη, μέλι, μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας και μηλόξυδο: αυτή είναι μια συνταγή με αντισηπτικές ιδιότητες , ιδανικό σε περίπτωση πιτυρίδας και εκζέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤέλος στη λιπαρότητα: 4 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b