MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
24
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ελένη Καστάνη: «Οι ηθοποιοί δεν βγάζουμε ποτέ χρήματα – Στην τηλεόραση έχει τύχει να καλοπληρωθώ» (vid)

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα χρήματα που έχει κερδίσει από την υποκριτική και ειδικότερα από τις τηλεοπτικές της δουλειές.

Monopoli Team

«Προκοπή έχω κάνει, αλλά χρήματα δεν έχω βγάλει. Οι ηθοποιοί δεν βγάζουμε ποτέ χρήματα, τουλάχιστον σαν τους τραγουδιστές, όπως μπορεί να φαντάζονται κάποιοι. Βεβαίως πρόλαβα τις καλοπληρωμένες δουλειές στην τηλεόραση και έχει τύχει να καλοπληρωθώ κιόλας. Το θέμα είναι ότι για εμάς τους ηθοποιούς είναι τόσο ρευστή η δουλειά μας, δουλεύουμε κάποιους συγκεκριμένους μήνες και κάποιους άλλους δεν δουλεύουμε. Όσο δεν δουλεύεις, τρως από τα έτοιμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τουλάχιστον εγώ έκανα μια επιλογή στις δουλειές που έκανα. Ποτέ δεν έκανα στην τηλεόραση ό,τι μου έλεγαν και το ήξεραν ότι μπορεί να μην δεχτεί η Ελένη. Έκανα επιλογές και αυτό σε κρατάει σε διάρκεια».

Επιπλέον, σχολίασε την περίοδο που συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή, μια περίοδο που σύμφωνα με την ίδια της έκανε καλό. «Αν είχα μια ενδιαφέρουσα πρόταση, μπορεί να το δοκίμαζα ξανά. Εμείς οι ηθοποιοί δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα, ούτε όσοι δεν είναι ηθοποιοί μπορούν να κάνουν τους ηθοποιούς». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒάσια Χρονοπούλου: Για τον χώρο του θεάτρου, οι γυναίκες δεν είμαστε για τα σοβαρά και τα «μεγάλα»12.09.2018

Η Ελένη Καστάνη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα», η οποία θα παρουσιάζεται μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Βάλαρης.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel