MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Padel Month: Ένας ολόκληρος μήνας γεμάτος padel στο The Ellinikon Experience Park

To Padel, το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ευρώπη, έρχεται τον Νοέμβριο στο The Ellinikon Experience Park

Monopoli Team

To Padel, το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ευρώπη, έρχεται τον Νοέμβριο στο The Ellinikon Experience Park! Ο αγαπημένος προορισμός στα νότια προάστια της Αθήνας προσκαλεί τους επισκέπτες του ν’ ανακαλύψουν το δημοφιλές άθλημα σε μια σειρά από sessions αλλά και σε ένα ξεχωριστό Exhibition Show με διεθνώς καταξιωμένους αθλητές.

Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, ένα ειδικά διαμορφωμένο σύγχρονο γήπεδο padel δίπλα στο σιντριβάνι του Πάρκου, υποδέχεται τους επισκέπτες που θέλουν να εξασκηθούν ή να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους. Tα Padel Sessions απευθύνονται σε άτομα από 15 χρονών και άνω, διαρκούν μία ώρα και πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένου εκπαιδευτή.

Αντίστοιχα, στις 11 και 12 Νοεμβρίου, το The Ellinikon Experience Park φιλοξενεί για πρώτη φορά Padel Exhibition Show σε συνεργασία με το Arena Padel Club, στο οποίο θα λάβουν μέρος, μεταξύ άλλων, διεθνώς καταξιωμένοι επαγγελματίες αθλητές όπως οι Pablo Garcia Rodrigo και Daniel Bressel Ambrossi, με υψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Το αγαπημένο αστικό πάρκο της Αθήνας, παραμένει σημείο αναφοράς καθώς μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις ειδικά σχεδιασμένες για όλους, προσφέρει μοναδικές στιγμές άθλησης και ψυχαγωγίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Ellinikon Experience Centre: Mια εμπειρία από το μέλλον12.09.2018

Το The Ellinikon Experience Park λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 έως τις 22.00 και η είσοδος είναι δωρεάν. Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρες λειτουργίας γηπέδου Padel:

Πέμπτη και Παρασκευή, 17.00 – 21.00
Σάββατο και Κυριακή, 12.00 – 21.00.
Προπώληση & Προκράτηση μόνο μέσω more by Viva
20€ ανά booking από 1 έως 4 άτομα
10€ παρακολούθηση Padel Exhibition Show

Σημειώσεις:
* Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται εξοπλισμός (ρακέτα & μπαλάκια)
* Το κάθε booking slot αφορά παιχνίδι μιας ώρας

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b