MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζορτζ Χάρισον: Νέα βιογραφία αποκαλύπτει τη σαρκαστική του απάντηση όταν τον μαχαίρωσαν 40 φορές

Τα σαρκαστικά λόγια του “ήσυχου Beatle” Τζορτζ Χάρισον όταν τον μαχαίρωσαν 40 φορές, αποκαλύπτει νέα βιογραφία για τη ζωή του.

Monopoli Team

Ο Τζορτζ Χάρισον των Beatles πέθανε το 2001 από καρκίνο όταν ήταν μόλις 58 ετών. Μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα βιογραφία και αποκαλύπτει τη σαρκαστική απάντηση του όταν άγνωστος τον μαχαίρωσε 40 φορές.

Στις 30 Δεκεμβρίου του 1999, ο Michael Abram, έκανε διάρρηξη και μαχαίρωσε δεκάδες φορές τον Χάρισον μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Στο δεύτερο απόσπασμα του βιβλίου του αναγνωρισμένου συγγραφέα Φίλιπ Νόρμαν αναφέρονται τα λόγια του Χάρισον την ώρα της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Rolling Stones: Τα Hackney Diamonds είναι παντοτινά12.09.2018

Όταν άγνωστος τον μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι του

Όλα συνέβησαν όταν ο Τζορτζ Χάρισον άκουσε ένα γυαλί να σπάει και πήγε να ελέγξει τι συμβαίνει. Τότε, είδε τον άνδρα να στέκεται με ένα μαχαίρι και ένα σπαθί που είχε πάρει από ένα πέτρινο άγαλμα του Αγίου Γεωργίου στον κήπο του σπιτιού του.

Τότε, ο άγνωστος ξεκίνησε να τρέχει στις σκάλες προς τον μουσικό ο οποίος προσπάθησε να του αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια. Ο εισβολέας έπεσε πάνω του και ξεκίνησε να τον μαχαιρώνει ασταμάτητα δεκάδες φορές, στον πνεύμονα και παραλίγο να του καρφώσει το μαχαίρι και στην καρδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ20 χρόνια χωρίς τον Τζορτζ Χάρισον: Η μουσική ιδιοφυία που υποτιμήθηκε στους Beatles12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b