MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν έχω την παραμικρή συνείδηση για το αν ήμουν σέξι στον ρόλο της Αναστασίας» (vid)

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Αναστασία» του Mega, αλλά και για τις πιο ακραίες φήμες που έχουν ακουστεί για την ίδια όσα χρόνια βρίσκεται σε αυτόν τον χώρο.

| Φωτογραφίες: Θανάσης Καρατζάς
Monopoli Team

Η Μυρτώ Αλικάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», μίλησε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην «Αναστασία», μία από τις θρυλικότερες σειρές που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση που άφησε ιστορία. Η ηθοποιός έχει πολλές φορές αναφερθεί στην περίοδο εκείνη, η οποία από ό,τι φαίνεται έχει εντελώς διαφορετικά γράψει στη συνείδησή της, σε σχέση με το πώς τη θυμόμαστε εμείς. Έχει παραδεχτεί άλλωστε πολλές φορές πως δεν ένιωθε καθόλου σέξυ τότε.

«Δεν έχω την παραμικρή συνείδηση για το αν ήμουν σέξι στον ρόλο της Αναστασίας, ήμουν πολύ μικρή και αυθόρμητη. Δεν σκεφτόμουν τι κάνω, απλώς το έκανα», είπε για μια ακόμη φορά στη δημοσιογράφο της εκπομπής.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Monopoli.gr και στη Στέλλα Χαραμή είχε μιλήσει για το αν την ενοχλεί να τη ρωτάνε συνεχώς για εκείνη την περίοδο του σήριαλ. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Πιο πολύ ήθελα να βάλω τις φωνές τότε, παρά τώρα. Εδώ και πολλά χρόνια, τα έχω βρει με τον εαυτό και τη ζωή μου. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που το βάπτισμα μου έγινε με την ‘Αναστασία’, γιατί με απάλλαξε από μια δύσκολη διαδικασία για τον ηθοποιό, την ανωνυμία. Χώρια που ήταν μια δουλειά για την οποία είμαι περήφανη, με συνεργάτες πολύ σημαντικούς. Δεν θα ξεχάσω την αγωνία που είχα στην προοπτική ότι θα παίξω με τον Μηνά Χατζησάββα. Συνεπώς, όχι δεν ουρλιάζω∙ αντίθετα χαμογελάω πλατιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντίνοος Αλμπάνης: «Στα social media δεν κάνουν παρατήρηση, κάνουν κανιβαλισμό» (vid)12.09.2018

Η πορεία της στον χώρο και οι φήμες που έχουν ακουστεί για εκεινη

«Πολλές φορές έβαλα σε προτεραιότητα τις προσωπικές μου ανάγκες έναντι της καριέρας μου», αποκάλυψε στη συνέχεια, μιλώντας για την πορεία της μέχρι σήμερα.

Όσο για τις χειρότερες φήμες που έχουν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια για την ίδια, η ηθοποιός σχολίασε: «Έχω ακούσει πως κάνω χρήση ναρκωτικών επειδή είμαι πολύ αδύνατη ή ότι πάσχω από νευρική ανορεξία».

Ο χρόνος και η σχέση με τους γιους της

«Νιώθω πως ο χρόνος έχει περάσει και τον βλέπω πάνω μου, απλώς αισθάνομαι ότι περνάει όμορφα, με χρόνια ουσιαστικά και γεμάτα», είπε ενώ μίλησε και για τη σχέση με τους γιους της σήμερα. «Η σχέση με τους γιους μου έχει εξελιχθεί πολύ όμορφα. Τους εκτιμώ και με εκτιμούν. Η αγάπη μας είναι αδιαπραγμάτευτη».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια ζει μαζί με τη μητέρα της στο ίδιο σπίτι. «Αυτό καμιά φορά είναι παγίδα γιατί μοιραζόμαστε μια καθημερινότητα, αλλά μέσα σε αυτή την καθημερινότητα μπορεί να πιέζεσαι ή να ξεχνιέσαι, οπότε ακόμη και τώρα νιώθω τύψεις ότι δεν της αφιερώνω χρόνο».

Η Μυρτώ Αλικάκη αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» του Πάολο Τζενοβέζε, που έχει επιστρέψει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία των Γιώργου Πυρπασόπουλου και Πέτρου Λαγούτη. Ταυτόχρονα, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και σε μία ακόμη παράσταση. Το τρίτο μυθιστόρημα της Σεμίνας Διγενή με τίτλο “Felicità” μεταφέρεται στο θέατρο με πρωταγωνίστρια την Μυρτώ Αλικάκη και τον Γιάννη Σοφολόγη στο πλευρό της. Η πρεμιέρα αναμένεται στις 6 Νοεμβρίου στο Θέατρο Αλκυονίς.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής: «Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου»
ShowBiz
Μάρθα Φριντζήλα: “Οφείλουμε συγγνώμη στα παιδιά της Γάζας” (vid)
ShowBiz
Ο Κώστας Παπανικολάου για την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: «Παλεύουν για τη χώρα αυτά τα παιδιά»
ShowBiz
Λυδία Κονιόρδου: «Δεν αμφιταλαντεύτηκα καθόλου για τη θέση της υπουργού Πολιτισμού»
ShowBiz
Έφυγε από τη ζωή ο Τζόρτζιο Αρμάνι στα 91 του
ShowBiz
Τζορτζ Κλούνεϊ: Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας παρά το πρόβλημα υγείας
Cine News
Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Κέιτ Μπλάνσετ, Χάιντι Κλουμ, Τίλντα Σουίντον εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί
ShowBiz
Eurovision 2026: Στη Βιέννη ο 70ός διαγωνισμός – Πότε θα πραγματοποιηθεί
Cine News
Johnny Depp: Θα επιστρέψει στους “Πειρατές της Καραϊβικής”;
ShowBiz
Χανιά: Η απάντηση του δημάρχου στις επικρίσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη μετά την επεισοδιακή παράσταση
ShowBiz
Οι U2 παίρνουν θέση για την κατάσταση στη Γάζα: «Ξέρουμε πού θα καταλήξει…»
ShowBiz
Antonio Banderas: Γιορτάζει τα 65 του χρόνια με ένα συγκινητικό μήνυμα