MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν βρίσκω κακό κάποιοι ηθοποιοί να κάνουν παρουσίαση»

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον guest ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός», αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του.

Monopoli Team

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για την παράσταση «Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών», στην οποία επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ρόλο του συντηρητικού διευθυντή Νόλαν. «Το έργο αναφέρεται σε μια εποχή που χαρακτηρίζει κάποια μορφή διδασκαλίας εκ μέρους των εκπαιδευτικών. Σκληρή είναι η εποχή, δεν είναι ο άνθρωπος. Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, οι δάσκαλοι μάς δέρνανε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κύκλος των χαμένων ποιητών: Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς συστήνονται12.09.2018

Θυμήθηκε, μάλιστα, και τον πατέρα του που ερχόταν στο σχολείο και έλεγε στον δάσκαλο «Εγώ τον δέρνω». «Ο πατέρας μου με χτυπούσε όταν κατά την άποψή του υπήρχε λόγος, αλλά δεν ήθελε να το κάνουν οι άλλοι. Είχε το προνόμιο του ‘είμαι ο γονιός κι εγώ το βαράω, εσύ αν το ξανά βαρέσεις, θα βαρέσω εγώ εσένα’». 

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός» που πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. «Είναι πολύ καλό το σενάριο, πολύ φροντισμένη δουλειά και πιστεύω πως θα είναι μία από τις επιτυχίες της χρονιάς». 

Παράλληλα, πρωταγωνιστεί και στον Β΄κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι» που επέστρεψαν τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει τους ηθοποιούς σε ρόλους παρουσιαστών εκείνος σχολίασε: «Θέλει κάποια ιδιαίτερα προσόντα αυτό, που δεν τα έχουν όλοι. Αυτοί που τα έχουν και αποφασίζουν να τα ασκήσουν και επαγγελματικά, καλά κάνουν. Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Σου απορροφάει μεγάλη ενέργεια και κάνοντας βέβαια παράλληλα και θέατρο κάποιο από τα δύο θα μειοδοτήσει. Και σίγουρα η παρουσίαση δεν θα μειοδοτήσει γιατί έχει πολύ καλύτερα λεφτά». 

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Εριέττα Μανούρη: “Μετά το MeToo είμαστε ίσως πιο έτοιμοι να δώσουμε χώρο στα θύματα” (vid)
ShowBiz
Met Gala 2026: Αποκαλύφθηκε το θέμα της φετινής διοργάνωσης
ShowBiz
Γιάννης Οικονομίδης για ‘Σπασμένη Φλέβα’: «Είμαι σίγουρος γι’ αυτήν την ταινία» (vid)
ShowBiz
Γιλμάζ Χουσμέν: «Βαριέμαι τη συζήτηση για την καταγωγή μου» (vid)
ShowBiz
Μελέτης Ηλίας για ‘Το σόι σου’: «Όταν είδαμε το 41% σοκαριστήκαμε» (vid)
ShowBiz
Λάκης Λαζόπουλος: «Ό,τι βλέπουν ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο να γελάσει, το απαγορεύουν» (vid)
ShowBiz
Vogue World 2025: Ο κινηματογράφος συνάντησε τη μόδα σε μια λαμπερή βραδιά
ShowBiz
Melanie Ward: Ο κόσμος της μόδας αποχαιρετά τη θρυλική στυλίστρια και fashion editor
ShowBiz
Αφροδίτη Παναγιωτάκου: «Δεν πιστεύω ότι τρίζουν τα κόκκαλα του Ωνάση» (vid)
ShowBiz
The Life of a Showgirl: Η Τέιλορ Σουίφτ επηρεάζει και πάλι τα fashion trends
ShowBiz
Μαρία Κίτσου: “Αυτό που μας λείπει είναι η ενσυναίσθηση” (vid)
ShowBiz
Γιάννης Μπέζος: «Το κοινό δεν θέλει να καταναλώσει ανόητα πράγματα – Έχει απαιτήσεις»