MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Longing Disco: Στο μπαρ του ΕΜΣΤ δέχονται παραγγελιές – Διάλεξε το δικό σου (ερωτικό) τραγούδι

Γίνε μέρος της ξεχωριστής εκδήλωσης στο μπαρ του ΕΜΣΤ, την οποία οργανώνει ο καλλιτέχνης Nick Fox στο πλαίσιο του Modern Love Festival.

Monopoli Team

Ερωτευτήκατε ποτέ κάποιο άτομο που δεν έπρεπε να ερωτευτείτε; Διαλυθήκατε ποτέ από έρωτα, να μην ξέρετε τι να κάνετε και να παίζετε τον ίδιο δίσκο ξανά και ξανά; Ο «ερωτοχτυπημένος» σας δίσκος και οι ιστορίες ερωτικής απογοήτευσής σας μπορούν να γίνουν μέρος της Longing Disco: μια μοναδική εκδήλωση την οποία οργανώνει ο καλλιτέχνης Nick Fox στο πλαίσιο του Modern Love Festival, που πραγματοποιείται στο ΕΜΣΤ | Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΜΣΤ: Αναζητώντας τον έρωτα στα χρόνια της «ψυχρής οικειότητας»12.09.2018

Η Longing Disco είναι μια ζωντανή καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία διαμορφώνεται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή. Κάθε τραγούδι της Longing Disco έχει μια μοναδική ιστορία να πει. Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες ζητούν ανώνυμα το τραγούδι που συνδέεται περισσότερο με προσωπικές τους ιστορίες που εξιστορούν σχέσεις στα ουράνια, ειδύλλια με τραγική κατάληξη, ανεκπλήρωτους έρωτες, ξαφνικούς αποχωρισμούς, απώλειες, ελπίδες και όνειρα. Μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε τα ανώνυμα τα τραγούδια που σας ξυπνούν τις πιο δυνατές ερωτικές αναμνήσεις και τις ιστορίες που συνδέονται με αυτά.

Τα τραγούδια αυτά θα παίζουν στο μπαρ του ΕΜΣΤ όλες τις μέρες που διαρκεί το φεστιβάλ Modern Love, ενώ την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα έχουν κεντρική θέση στη Longing Disco, μια πανηγυρική βραδιά μουσικής, χορού και επιθυμίας εμπνευσμένη από το συναισθηματικό φάσμα της αγάπης και του ερωτικού πόθου.

Για να συμμετάσχετε στη Longing Disco, στείλτε το τραγούδι σας συμπληρώνοντας τη φόρμα: https://forms.gle/Nrvz95tU13rq9Lfn9.

Σε αυτή να συμπεριλάβετε:
  • Τίτλο τραγουδιού
  •  Όνομα καλλιτέχνη/συγκροτήματος
  •  Μια σύντομη ιστορία σας για την επιλογή του τραγουδιού
  •  Προαιρετικά: μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ιστορίας σας η οποία θα παρουσιαστεί στην ντίσκο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑModern Love: Τριήμερο φεστιβάλ του ΕΜΣΤ για «την αγάπη στα χρόνια της ψυχρής οικειότητας»12.09.2018

Όλες οι υποβολές θα παραμείνουν ανώνυμες, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία σας για ένα τραγούδι ακόμη κι αν δεν παραστείτε στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο.

Υποβάλετε το ερωτικό τραγούδι σας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑModern Love: Τριήμερο φεστιβάλ του ΕΜΣΤ για «την αγάπη στα χρόνια της ψυχρής οικειότητας»12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, 22:30 – 01:30
ΕΜΣΤ Bar
Είσοδος ελεύθερη
Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Λεωφ. Καλλιρρόης & Αμβρ. Φραντζή, Αθήνα

www.emst.gr

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b