MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
02
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Το Ναυάγιο» έρχεται στο MEGA: Οι χαρακτήρες που συμπληρώνουν το παζλ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, έρχεται το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μια είδηση πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Ζωές που ανατρέπονται για πάντα από το ναυάγιο που έστειλε στον θάνατο εκατοντάδες ανθρώπους. Η πίστη των δικών τους ανθρώπων θα δοκιμαστεί. Η μοίρα θα γράψει το δικό της σενάριο για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων. Τραγικές φιγούρες που έμειναν στην ακτή να ελπίζουν πως οι δικοί τους θα αναδυθούν σώοι και αβλαβείς από τον βυθό.

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, έρχεται στη μικρή οθόνη. Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με κινηματογράφηση υψηλών αξιώσεων από τον σκηνοθέτη Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα. Το ταξίδι ξεκινά και ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τους χαρακτήρες που αγωνιούν για την τύχη των οικείων τους που επιβιβάστηκαν στο μοιραίο πλοίο.

Λαμπρινή Κωνσταντάκη (Γιώτα Φέστα)

Κλασική γυναίκα της υπαίθρου. Η Γιώτα θα κάνει τα πάντα για το μονάκριβο γιο της, Πέτρο. Ξεροκέφαλη και πεισματάρα θα έρθει αντιμέτωπη με θεούς και δαίμονες για να τον σώσει από τις ερινύες που τον κυνηγούν. Δεν χάνει την πίστη της για την τύχη του παιδιού της μετά το ναυάγιο, ακόμη και όταν όλα τα στοιχεία δείχνουν πως εκείνος χάθηκε για πάντα.

Παπα-Γρηγόρης (Γιώργος Σουξές)

Τραγική φιγούρα, ο ιερέας από την Κρήτη προσπαθεί να διαλύσει τις φήμες που θέλουν τον γιο του Πέτρο, ένοχο και κυνηγημένο. Κι ενώ πασχίζει να δικαιώσει το παιδί του απέναντι στις κατηγορίες, το ναυάγιο έρχεται να του δώσει τη χαριστική βολή.

Ελένη Αργυράκη (Ελεάνα Στραβοδήμου)

Η σύζυγος του Μιχάλη, του ναυτικού που επιβιβάζεται και εκείνος στο πλοίο για το ταξίδι που δεν τελειώνει, και μητέρα του μικρού Χρήστου. Υπομονετική και στοργική θα διαισθανθεί το κακό που πλησιάζει και θα προσπαθήσει μάταια να αποτρέψει τον άντρα της να μπει στο «Φοίνιξ» με προορισμό την Αθήνα, όσο κι αν εκείνος υποστηρίζει πως θα είναι το τελευταίο του ταξίδι με αυτό το καράβι.

Κλαίρη Θανοπούλου (Νάνσυ Μπούκλη)

Σύζυγος του Ιπποκράτη με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ορφέα. Η Κλαίρη απουσιάζει από τη ζωή του αξιωματικού του Λιμενικού που ρίχνεται στη μάχη για τη διάσωση επιζώντων τη νύχτα του ναυαγίου. Η παρουσία της, παρόλα αυτά, παραμένει έντονη για όλη την οικογένεια ενώ η απουσία της από το σπίτι θα εγείρει ερωτήματα, τα οποία θα φέρουν στην επιφάνεια σκοτεινά μυστικά.

Δήμητρα Μελετίου (Αντιγόνη Φρυδά)

Οικονόμος στο σπίτι της οικογένειας του Ιπποκράτη. Αναλαμβάνει να κρατήσει τις ισορροπίες έχοντας να διαχειριστεί έναν αρκετά αυστηρό Ιπποκράτη, που θέλει το σπίτι του να διευθύνεται με στρατιωτική πειθαρχία και ένα πολύ ευαίσθητο αγόρι σε τρυφερή ηλικία, τον Ορφέα. Χρόνια στη δούλεψη του αξιωματικού του Λιμενικού βλέπει πολλά και αντιλαμβάνεται ακόμη περισσότερα.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
48 ώρες στη Σύρο για το Animasyros – Όσα μάθαμε σε ένα γεμάτο ΣΚ
Cine News
«Νταντά της γειτονιάς»: Φρέσκο backstage υλικό από τη νέα κωμική σειρά του MEGA
Cine News
32ες Νύχτες Πρεμιέρας & «είμαστε ακόμα ζωντανοί» – Και χθες το βράδυ είχαμε έναν καλό λόγο να το πιστέψουμε
Cine News
MagentaTV: Οκτώβριος με νέες σεζόν Tulsa King και Dexter Resurrection, πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες
Cine News
67ο ΦΚΘ: Η Σοφία Ροζάκη υπογράφει την οπτική ταυτότητα της φετινής διοργάνωσης
Cine News
Ταινιοθήκη: Ιστορική πρεμιέρα για την αποκατεστημένη «Εύα» της Μαρίας Πλυτά
Cine News
«NAZA»: Από τη Βενετία στις ελληνικές αίθουσες, το ντοκιμαντέρ που προκάλεσε αντιδράσεις στο Ισραήλ
Cine News
Αυλαία για τους 4ους «Μεσογειακούς Διαλόγους»: Η Σάμος έγινε ξανά κινηματογραφικό σταυροδρόμι
Cine News
32ο AIFF: Ο Γιώργος Λάνθιμος επιλέγει για εμάς τις αγαπημένες του ταινίες
Cine News
7ο KinoFest: Αυλαία για το φεστιβάλ γερμανόφωνου κινηματογράφου – Οι νικητές των βραβείων
Cine News
Αυλαία για το Micro μ Festival 2026 – Οι ταινίες που βραβεύτηκαν
Cine News
Γιώργος Χρυσοστόμου για το ‘Κάμπινγκ’: «Είχα πολύ καιρό να κάνω κωμωδία στην τηλεόραση» (vid)