MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lil Nas X: Απειλή για βόμβα στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του στο TIFF

Η πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του Lil Nas X, “Long Live Montero”, στο Τορόντο καθυστέρησε 20 λεπτά, μετά από μία απειλή για βόμβα που αρχικά φαινόταν να έχει ομοφοβικά κίνητρα.

Lil Nas X / Φωτογραφία: Instagram
Lil Nas X / Φωτογραφία: Instagram
Monopoli Team

Η πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του Lil Nas X στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) καθυστέρησε λόγω απειλής για βόμβα.

Το Σάββατο (9 Σεπτεμβρίου), η ασφάλεια του TIFF ενημερώθηκε ότι η πρεμιέρα του Lil Nas X: Long Live Montero καθυστέρησε κατά περίπου 20 λεπτά, ενώ οι αρχές εξακρίβωναν ότι η απειλή δεν ήταν αξιόπιστη.

Ο 24χρονος ράπερ Lil Nas X, που παρευρέθηκε στην πρεμιέρα με μέλη της οικογένειάς του, κρατήθηκε μακριά από το κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ★ (@lilnasx)


Η Judy Lung, αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του TIFF, ανέφερε σε δήλωσή της ότι η αστυνομία του Τορόντο ερεύνησε την περιοχή του κόκκινου χαλιού πριν από την προβολή.

“Τα συνήθη μέτρα ασφαλείας μας παρέμειναν σε ισχύ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και η προβολή ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση”, δήλωσε η Lung. “Από όσα γνωρίζουμε, επρόκειτο για μια γενική απειλή και δεν απευθυνόταν στην ταινία ή στον καλλιτέχνη” είπε μετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ομοφοβικά κίνητρα.

Η Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο παρείχε επίσης μια δήλωση που επιβεβαιώνει το περιστατικό.

“Χθες, στο TIFF, ένας περαστικός εξέφρασε απειλή προς την ιδιωτική ασφάλεια”, αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Από περίσσεια προσοχής, η αστυνομία του Τορόντο και η ιδιωτική ασφάλεια σάρωσαν τη σκηνή και την καθάρισαν μέσα σε 20 λεπτά. Η απειλή ήταν γενική και δεν στόχευε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο”.

Η ταινία Long Live Montero είναι σε σκηνοθεσία των Carlos López Estrada και Zac Manuel. Καταγράφει την οκτάμηνη περιοδεία του Lil Nas X που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 για το ντεμπούτο άλμπουμ του Montero.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη πριν από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, ο Nas είχε μιλήσει στο περιοδικό Variety για τον αντίκτυπο που ελπίζει ότι θα έχει η ταινία στο κοινό, ειδικά καθώς πραγματεύεται θέματα εκπροσώπησης.

“Ξέρω ότι στη διάρκεια της ζωής μου, όσο είμαι εδώ, θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην υπάρχει ταβάνι στο τι μπορούμε να κάνουμε ως μαύροι queer άνθρωποι”, δήλωσε ο Nas.

Συνέχισε: “Αισθάνομαι ότι ζούμε σε μια γενιά όπου οι μαύροι queer άνθρωποι ελέγχουν πραγματικά την κουλτούρα και βοηθούν πραγματικά να πάει ο κόσμος στο επόμενο επίπεδο. Και νομίζω ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στη νεολαία μας που μας παρακολουθεί”.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b