MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Θέμις Μπαζάκα: Εντυπωσιάζει η μεταμόρφωσή της στην επιβλητική «Κυπριανή» της «Μάγισσας»

Η Θέμις Μπαζάκα ενσαρκώνει την “Κυπριανή” στην νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Λευτέρη Χαρίτου για τον ΑΝΤ1.

Η Μάγισσα: Η Θέμις Μπαζάκα μεταμορφώνεται στην Κυπριανή
Η Μάγισσα: Η Θέμις Μπαζάκα μεταμορφώνεται στην Κυπριανή
Monopoli Team

«Η Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Η Θέμις Μπαζάκα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς και υποδύεται την Κυπριανή, τη μητέρα του Σπήλιου Γερακάρη (Τάσος Νούσιας).

Όπως μαθαίνουμε από τα social media της σειράς, για τον χαρακτήρα: “Μετά τον θάνατο του άντρα της, ξαναπαντρεύτηκε έναν άρχοντα από την Αρεόπολη, γεγονός που διατάραξε συθέμελα τη σχέση της με τον γιο της. Είναι μια γυναίκα έξυπνη, σκληρή και ατρόμητη, που καταφέρνει να επιβάλλεται στους άλλους”.


Ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, μάλιστα δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία της ηθοποιού στο ρόλο της Κυπριανής, η οποία προκάλεσε αίσθηση για την επιβλητική της παρουσία – με πολλούς fans να παρομοιάζουν την αισθητική με αυτή του Game of Thrones.

«Συζητούσαμε καιρό με την Θέμιδα να δουλέψουμε μαζί. Θέλαμε πολύ και οι δύο. Όταν “γεννήθηκε” η Κυπριανή, στιβαρή και ατρόμητη μάνα του Σπήλιου Γερακάρη (Τάσος Νούσιας) η μορφή της έλαμψε στο μυαλό μου. Τη φαντάστηκα τελείως διαφορετική από οτιδήποτε είχε κάνει ποτέ. Πανέμορφη, επιβλητική, αυστηρή, με ρούχα μακριά και γραμμές ίσιες», ανέφερε ο σκηνοθέτης για τον ρόλο.

«Η Τριάδα Παπαδάκη μου λέει μαλλιά λευκά!», ανέφερε η ενδυματολόγος της σειράς, σύμφωνα με τον Λευτέρη Χαρίτο. «Όσο γίνεται δηλαδή προς το λευκό. Και μακριά πολύ. Να κάνουν την Κυπριανή μία γυναίκα που προκαλεί δέος με το που εμφανίζεται στο δωμάτιο. Και ρούχα αυστηρά. Με λαιμό ψηλό κάποιες φορές. Και ξεκίνησε το ράψιμο», αποκάλυψε για το πώς μεταμορφώθηκε η Θέμις Μπαζάκα στην Κυπριανή Γερακάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛευτέρης Χαρίτος: Η μυθοπλασία πρέπει να “μιλά” στις ψυχές των ανθρώπων12.09.2018

«Έτσι γεννήθηκε ο μοναδικός αυτός ρόλος, τέλεια ενσαρκωμένος από τη σπουδαία αυτή ηθοποιό. Μία ηθοποιό που έχει δουλέψει με τους περισσότερους σπουδαίους σκηνοθέτες του ελληνικού κινηματογράφου και που έφερε αυτόν τον αέρα μαζί της στο σετ της “Μάγισσας”», κατέληξε ο Λευτέρης Χαρίτος αναφερόμενος στη Μπαζάκα.

“Η Μάγισσα” είναι η νέα, φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1, με το κόστος της να ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Έλλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Αναστάσης Ροϊλός, Τάσος Νούσιας, Κατερίνα Λέχου και Νίκος Ψάρρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτα γυρίσματα της «Μάγισσας»: Όλα όσα μάθαμε για την πολυαναμενόμενη σειρά εποχής του ANT112.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
«Είμαι η Τζο»: Η σειρά για την Ελληνίδα Μπρίτζετ Τζόουνς κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1
ShowBiz
Γεράσιμος Μιχελής: Το συγκινητικό αντίο του MEGA στον «κακό» του «Παρά Πέντε»
ShowBiz
Γεράσιμος Μιχελής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού
ShowBiz
Έκλεψαν ακυκλοφόρητα τραγούδια της Beyoncé από αυτοκίνητο
ShowBiz
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής – Η ανακοίνωση της οικογένειας
ShowBiz
Kanye West: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking από την πρώην βοηθό του
ShowBiz
Η Κέιτ Γουόλς παρέδωσε μαθήματα τολμηρού στιλ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
ShowBiz
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκινητική ανάμνηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
ShowBiz
Χρήστος Μάστορας: Ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι πια κομμάτι της ψυχής μου (vid)
ShowBiz
Ο Λεωνίδας Κακούρης για την κατάθλιψη: “Το «θηρίο» παραμονεύει για όλους”
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue