MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: Η ατζέντα της Παρασκευής 18 Αυγούστου

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Monopoli Team

1. Τρωάδες, του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Την τραγωδία του Ευριπίδη «Τρωάδες» παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε μετάφραση Θόδωρου Στεφανόπουλου και σκηνοθεσία του Χρήστου Σουγάρη. Ο σκηνοθέτης, βραβευμένος από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών Κριτικών με το βραβείο «Νέου θεατρικού δημιουργού» για το 2018, υπεύθυνος καλλιτεχνικού προγραμματισμού του ΚΘΒΕ, μας παρουσιάζει μια ρηξικέλευθη ανάγνωση του αριστουργηματικού έργου του Ευριπίδη. Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο διεθνώς καταξιωμένος σολίστ και συνθέτης Στέφανος Κορκολής, ο οποίος θα παίζει πιάνο επί σκηνής. Στον ρόλο της Εκάβης η Ρούλα Πατεράκη.
Παρασκευή 18/8 και Σάββατο 19/8 στις 21:00
Εισιτήρια: Από 5 – 50€
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Αρχαιολογικός χώρος του Ασκληπιείου, Επίδαυρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡούλα Πατεράκη: Μπορεί να είμαι κι ένα λάθος του θεάτρου12.09.2018

2. Τι φάση πάλι, ρε;, της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο θερινό Θέατρο Άλσος

Τι γίνεται όταν ένας πολιτικός συναντά έναν ψυχίατρο, θα πιάσει η τεχνητή νοημοσύνη στον νεοέλληνα, τι προφητείες θα πει φέτος ο Γέροντας, πόσα reality να αντέξει αυτή η χώρα, θα κλείσει η τρύπα του όζοντος, είναι τελικά ωραία η ζωή στην Ελλάδα; Η ολοκαίνουρια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου συνεχίζει τις παραστάσεις το φετινό καλοκαίρι στο θερινό Θέατρο Άλσος, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη και Φωκά Ευαγγελινού.
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 20:30
Από 12€
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως

3. Massano & Coeus στο Bolivar

Παρασκευή 18 Αυγούστου καλεσμένοι των Bolivar & Blend δυο από τους πιο δημοφιλείς djs/producers Massano & Coeus. O Βρετανός Massano, producer του viral track “The Feeling” και αρκετών releases στα top 100 charts σε labels όπως Afterlife, Columbia (Sony), Atlant και άλλες έχει συνεχή υποστήριξη από ονόματα όπως Tale Of Us, Artbat, Mind Against και εμφανίζεται στα μεγαλύτερα festivals / clubs παγκοσμίως. Ο Coeus με καταγωγή την Σερβία ανήκει στους πιο αναγνωρισμένους producers των Βαλκανίων με releases σε labels Afterlife, Atlant, Oddity, Moblack και υποστήριξη από Tale Of Us, Solomun, Adriatique Dixon.
18/08 στις 21:00
Από 15€
Bolivar Beach Bar, Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου Άλιμος

4. «Risky Business»: Ατομική έκθεση της Όλγας Μιλιαρέση-Φωκά στην γκαλερί The Breeder

Η γκαλερί The Breeder παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Όλγας Μιλιαρέση-Φωκά με τίτλο «Risky Business», μια εξερεύνηση της έμφυλης ταυτότητας, των μέσων αναπαράστασής της, και της σύνθετης αλληλεπίδρασης μεταξύ υποκειμένου και αντικειμένου. Η έκθεση ανατρέπει τα όρια και προκαλεί τα δεδομένα πρότυπα, ενώ γίνεται έναυσμα για περισυλλογή και ενδοσκόπηση. Η καλλιτέχνιδα μας προσκαλεί σε ένα κόσμο παιχνιδιού με τις λέξεις όπου εμβληματικά λογότυπα μεταμορφώνονται εννοιολογικά. Γραφικά σήματα, άμεσα αναγνωρίσιμα, οικεία, μέρος πλέον του οπτικού μας λεξιλογίου, αποκτούν νέα μορφή, διευρύνοντας τη νοηματοδότησή τους. Η ποπ αισθητική της Μηλιαρέση-Φωκά σε συνδυασμό με την καυστική της διάθεση παρέχει μια κριτική οπτική.
Διάρκεια: 8 Ιουνίου – 31 Aυγούστου 2023
Ωράριο: Τρίτη – Παρασκευή 11:00 – 19:00. Σάββατο 11:00 -17:00.
The Breeder, Ιάσονος 45, Αθήνα. Τηλ: +30 210 3317527. Email: [email protected] | https://thebreedersystem.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε μία μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου εγκαινιάζεται το νέο Θέατρο Λυκαβηττού12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b