MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: Η ατζέντα της Τετάρτης 9 Αυγούστου

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου.

Monopoli Team

1. O Γυάλινος Κόσμος, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

«Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, με την Κάτια Δανδουλάκη στον εμβληματικό ρόλο της Αμάντα και τους Ιωάννα Παππά, Κωνσταντίνο Μπιμπή, Ρένο Ρώτα, συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι. Ο Γυάλινος Κόσμος –ίσως το αντιπροσωπευτικότερο έργο του συγγραφέα που με τη δραματουργία του σημάδεψε τη μεταπολεμική Αμερική–, γράφτηκε το 1944. Πρόκειται για έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου.
Τετάρτη 9/8 στις 21:30
15-20€
Αρχαίο Θέατρο Άργους, Γούναρη 153, Άργος

2. Awen (LIVE/DJ), LivaK, Atsou – Le Croque και Esstheo στην Αρχαία Ολυμπία

H Olympia Land Music Events σε συνεργασία με τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας παρουσιάζει για πρώτη φορά, στο θέατρο «Ολύμπια» στο Φλόκα, μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, με τους Awen(LIVE/DJ), LivaK, Atsou – Le Croque και Esstheo. Ένα εκρηκτικό DJset θα παρουσιάζει η Γαλλο-Σενεγαλέζα AWEN με την καθηλωτική της φωνή και παρουσία, η οποία μετρά δεκάδες επιτυχίες και εκατομμύρια προβολές, ενώ θα ακολουθήσει ο LivaK, ο οποίος έχει παίξει μουσική σε διάφορες χώρες και ηπείρους με τεράστια επιτυχία. Το σετ συμπληρώνουν οι μοναδικοί Αtsou & Le Croque, δύο από τους πιο δραστήριους afrohouse dj’s στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εμφανίσεις σε διάσημα clubs της Ευρώπης και tours σε Αφρική και Αμερική, οι οποίοι αναμιγνύουν τις afrohouse επιρροές τους με τη μοντέρνα dance μουσική, και ο ανεπανάληπτος Dj Esstheo από τους Εclipsis με τα κορυφαία ‘’χιτ’’ σε Ελλάδα και εξωτερικό ο οποίος έχει παίξει ξανά μουσική στην Ηλεία. Μια dreamteam που υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο οπτικοακουστικό υπερθέαμα για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής και house μουσικής.
Τετάρτη 9/8 στις 21:00
Από 15€
Ανοιχτό Θέατρο Φλόκα, Αρχαία Ολυμπία

3. Summertime: Ομαδική έκθεση στην Γκαλερί Σκουφά

Η Γκαλερί Σκουφά παρουσιάζει την καλοκαιρινή ομαδική έκθεση με τίτλο “Summer in the City”, η οποία περιλαμβάνει έργα γνωστών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Σε μια περίοδο ραστώνης, η τέχνη είναι μια από τις ευχάριστες διεξόδους, που μπορεί να απευθυνθεί κανείς, όσο βρίσκεται στην πόλη. Στη νέα ομαδική έκθεση ο θεατής μπορεί να γίνει μέρος ενός ευχάριστου και δημιουργικού ταξιδιού, στο οποίο κυριαρχούν εύθυμα έργα, γεμάτα χρώμα και αισιοδοξία. Αναγνωρίσιμοι ξένοι καλλιτέχνες της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής συμμετέχουν στην έκθεση με έργα που πρωταγωνιστούν pop μορφές, σούπερ ήρωες, ακόμη και γνωστά εμβληματικά έργα. Το χιούμορ, οι οπτικές ψευδαισθήσεις και το παιχνίδι με την προοπτική κυριαρχούν και μάς καλούν να αναζητήσουμε τη δική μας ερμηνεία. Οι Έλληνες καλλιτέχνες εμπνέονται από το ελληνικό καλοκαίρι, τα μαγευτικά τοπία και τις ηλιόλουστες ημέρες. Θέτοντας ως αφετηρία τη δύναμη της φύσης, ο θεατής μπορεί να περιπλανηθεί σε ειδυλλιακά μέρη και να αναπολήσει τις δικές του προσωπικές αναμνήσεις των καλοκαιρινών ημερών.
Τετάρτη 9/8, 10:00 – 15:30
Είσοδος ελεύθερη
Γκαλερί Σκουφά, Σκουφά 4, Κολωνάκι

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b