MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: Η ατζέντα της Τετάρτης 2 Αυγούστου

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου.

Monopoli Team

1. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη Ραφήνα

Ακόμη μία συναυλία θα δώσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου το φετινό καλοκαίρι. Μετά το live στη Ριζούπολης θα τραγουδήσει και στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στο Γήπεδο Διασταύρωσης Ραφήνας, με την προσθήκη νέων συνεργατών και ανανεωμένο πρόγραμμα. Μαζί του οι Alkyone, Γιάννης Λίταινας και Αλέξανδρος Κτιστάκης.
Τετάρτη 2/8, 21:00
15€
Γήπεδο Διασταύρωσης Ραφήνας, Ραφήνα

2. Ανδρική Νοημοσύνη-Οξύμωρο;, του Robert Dubac στο Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»

Ο ήρωας ονομάζεται Μάνος και θα κληθεί για να καταλάβει τις γυναίκες, να ανακαλύψει πρώτα τον εαυτό του. Σε αυτή του την προσπάθεια, αρωγός του το κοινό, αλλά και 5 ακόμα πρόσωπα έκπληξη που θα υποδυθεί … ο ίδιος. Θα μπορέσει τελικά να λύσει τον γρίφο που εδώ και αιώνες είναι άλυτος, ώστε να κερδίσει πίσω τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του; Η συνέχεια επί σκηνής με τον Νίκο Πολυδερόπουλο σε έναν απρόβλεπτο μονόλογο, που σκοπό έχει μέσα από τις οικείες ξεκαρδιστικές καταστάσεις, να ανακαλύψει αν η ανδρική νοημοσύνη είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο… Και φυσικά αυτό δε μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια μιας γυναίκας… έτσι η Αναστασία Παπαστάθη υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του έργου.
Τετάρτη 2/8, 21:00
12-15€
Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη

3. Ομαδική έκθεση “Ιmposters” για τη γυναικεία ενδυνάμωση στο T.A.F./ the art foundation

Το T.A.F./ the art foundation φιλοξενεί το project “Imposters” με έργα μιας ομάδας γυναικών που επέλεξαν σε δεύτερο χρόνο να οδηγηθούν σε νέους δρόμους και διαφορετικά δημιουργικά πεδία. Παρόλο που έκαναν αυτή τη μετάβαση ακολουθώντας τα προφανή ταλέντα και κλίσεις τους, διακατέχονται από Imposter syndrome, προσπαθώντας να αποδείξουν εκ νέου την αξία τους -σε έναν πολύ πιο ιδιαίτερο πλαίσιο. Το project “Imposters” λοιπόν είναι μια χαρτογράφηση δημιουργικών γυναικών, που αισθάνονται ανασφάλεια στους νέους ρόλους τους, στην προσπάθεια εκπλήρωσης του επαγγελματικού τους οράματος και αποτελείται από μια σύνθεση από έργα χαρακτικής, ποίησης, φωτογραφίας, ζωγραφικής, κεντήματος και κόμικ, που συνοδεύονται από τις αντίστοιχες ιστορίες μετάβασης των δημιουργών, οι οποίες άφησαν ή και παράλληλα με τον κόσμο των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών και βρέθηκαν στα τωρινά δημιουργικά τους πεδία.
Τετάρτη έως Κυριακή, 15:00 – 23:00
Είσοδος ελεύθερη 
T.A.F./ the art foundation, Νορμανού 5, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b