MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: Η ατζέντα της Δευτέρας 31 Ιουλίου

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Monopoli Team

1. Αταίριαστο Ζευγάρι, του Νιλ Σάιμον σε σκηνοθεσία Λευτέρη Πλασκοβίτη στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»

Το «Αταίριαστο Ζευγάρι», του Νιλ Σάιμον σε σκηνοθεσία Λευτέρη Πλασκοβίτη κάνει στάση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας. Μέσα από πανέξυπνους διαλόγους, ο αριστοτέχνης της κωμωδίας Σάιμον, φιλοτεχνεί μια εικόνα της τότε σύγχρονης Αμερικής, όταν το περίφημο αμερικάνικο όνειρο έχει πια ξεθωριάσει και δεν υπάρχει πια κάτι να το αντικαταστήσει στην καρδιά του μέσου πολίτη. Σήμερα το έργο του Νίλ Σάιμον, παραμένει επίκαιρο και αποκτά άλλες διαστάσεις. Μπορεί να μην «κλαίμε» για το χαμένο Αμερικανικό όνειρο, αλλά ζούμε στην ζοφερή εποχή της παγκοσμιοποίησης και της παντοκρατορίας του ίντερνετ και των σόσιαλμίντια. Με μια Ελληνική κοινωνία με πολλά και πολυποίκιλα προβλήματα, όπου οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολες και προβληματικές και έχουμε την ανάγκη να πιαστούμε από κάπου.
Δευτέρα 31/7 στις 21:15
12-15€
Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη

2. Παρασκευή & 13, του Αντώνη Καλομοιράκη στον κινηματογράφο Αθηναία

Mετά την επιτυχημένη παράσταση της περσινής σεζόν «οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο», ο Αντώνης Καλομοιράκης επέστρεψε με την ολοκαίνουρια κωμωδία του με τίτλο «Παρασκευή & 13». Και δεν είναι αυτό που νομίζεις. Ένα ταξίδι για τη ζωή γεμάτο γέλιο σε ένα σύμπαν … που δεν το περιμένει κανείς. Ο Τρύφωνας είναι ένας βραβευμένος φυσικός. Εξηγεί τα πάντα με βάση τη λογική και την επιστήμη. Καταδικάζει κάθε άνθρωπο που πιστεύει σε ζώδια, σε προλήψεις και δεισιδαιμονίες. Τι συμβαίνει όμως όταν συναντάει την Παρασκευή; Μια κομμώτρια τρελαμένη με τα ζώδια, προληπτική και το χειρότερο … η γιαγιά της είναι μάγισσα; Τι συμβαίνει όταν μαθαίνει ότι τη σκεπάζει μια κατάρα; Μια κατάρα που θα επηρεάσει άμεσα και τον ίδιο;
Δευτέρα 31/7 στις 21:15
14€
Κινηματογράφος Αθηναία, Μιαούλη 17, Χαλκούτσι

3. Δημοτική Αγορά Κυψέλης- Φωνές| Άνθρωποι | Ιστορίες στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

Η μουσειολογική ομάδα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων σχεδίασε μια μόνιμη ιστορική έκθεση με τίτλο «Δημοτική Αγορά Κυψέλης- Φωνές| Άνθρωποι | Ιστορίες» στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, αναβιώνοντας την ιστορία ενός χώρου που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην περιοχή και στην κουλτούρα της εποχής, ενώ εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη γειτονιά αλλά και για την πόλη ευρύτερα. Ο χώρος είναι ανοιχτός και περιμένει τους επισκέπτες του να ανακαλύψουν τη διαδραστική έκθεση χρησιμοποιώντας πέρα από την όραση και τις υπόλοιπες αισθήσεις.
Καθημερινά & Σάββατο στις 09:00 – 20:00
Είσοδος ελεύθερη
Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b