MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
21
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις εντός και εκτός Αθηνών για την Πέμπτη 27 Ιουλίου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Ταινία: "Μέρες Ξηρασίας"
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Αθήνα

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή ταινίας “Μέρες Ξηρασίας” του Emin Alper

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival παρουσιάζει την δραματική ταινία “Μέρες Ξηρασίας”. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια μικρή επαρχιακή πόλης της Τουρκίας, το Yaniklar, όπου ο νεοφερμένος εισαγγελέας Εμρέ (Selahattin Paşali) καλείται να αντιμετωπίσει τα πολιτικά σκάνδαλα της τοπικής εξουσίας, το πρόβλημα της διαχείρισης της ύδρευσης και έναν βιασμό, στον οποίο είναι αυτόπτης μάρτυρας. Πλήθος φεστιβαλικών συμμετοχών και διακρίσεων, από τις Κάννες («Ένα Κάποιο Βλέμμα») ως την Θεσσαλονίκη (Βραβείο Κοινού).
27/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείο Αγίου Δημητρίου

Παράσταση “Ay, Carmela!” του Χοσέ Σάντσις Σινιστέρρα στο Θέατρο Κολωνού

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων “Όλη η Αθήνα μια Σκηνή” παρουσιάζει την κωμικοτραγική παράσταση “Ay, Carmela!” στο Θέατρο Κολωνού. Πρόκειται για ένα αντιπολεμικό, έντονα αλληγορικό έργο, που διαδραματίζεται κατά την περίοδο του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου και έχει ως αφετηρία το ερώτημα: Τι μπορεί να συμβεί όταν βρεθείς στη λάθος πλευρά της ιστορίας και πόσα είσαι διατεθειμένος να κάνεις στον βωμό της ελευθερίας (σου); Ένα μανιφέστο κατά της βαρβαρότητας, γεμάτο ευαισθησία, με πολύ χιούμορ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού.
27/7, 21:00
Θέατρο Κολωνού

«Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ εφ’ όλης της ύλης»: Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας στο Γήπεδο Ελληνορώσων

Τέσσερις κυνηγοί του «ονείρου» της Ροκ μουσικής ακολουθούν ήχους της και ξεσηκώνουν τα πλήθη. Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας θα βρεθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο Γήπεδο Ελληνορώσων. Γνήσιοι έφηβοι μιας νιότης που δεν χάθηκε ποτέ κατακτούν το «σανίδι» δίνοντας μας με τον παλμό της μουσικής τους ρυθμό στα πόδια και μια βραδιά που όλοι μένουν πάντα «παιδιά». Γυριστρούλες και Σταρ όλων των εποχών μαζευόμαστε γύρω από το Νοσταλγό του ροκ’ εν ρολ, για το καλό μας.
27/7, 21:00
Γήπεδο Ελληνορώσων

Παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του” στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Μετά την sold-out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η κωμωδία “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!”, του Γιώργου Καπουτζίδη, με την Κατιάνα Μπαλανίκα και έναν νεανικό θίασο ταλαντούχων ηθοποιών επανέρχεται και περιοδεύει σε ολόκληρη τη χώρα. Την Πέμπτη 27 Ιουλίου κάνει μια στάση στην Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γλυφάδας.
27/7, 21:00
Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

Θεσπρωτία

Θεατρική παράσταση «Κουρά» στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων Θεσπρωτίας

Φωτογραφία απο Υπουργείο Πολιτισμού

Στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας θα φιλοξενήσει στις 27 και 28 Ιουλίου 2023 στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων τη θεατρική παράσταση «Κουρά», σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Γκόνη και κείμενα της Γλυκερίας Μπασδέκη.
27/7, 21:00
Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων Θεσπρωτίας

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Ο Γιαν Φαμπρ στο Θέατρο Σταθμός: Τέσσερις ανατρεπτικοί μονόλογοι για την ελευθερία της έκφρασης
Βιβλία
Πώς μοιάζει ένα Book Sleepover; Όταν κοιμηθήκαμε παρέα με τον Fitzek (περίπου)
Εκδηλώσεις
Free City: Όλα όσα κάνουμε δωρεάν (και) αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλα όσα μπορείς να κάνεις αυτό το ΣΚ δωρεάν στην Αθήνα
Cine News
Το Μαγεμένο Δάσος: Η επική ταινία έναρξης του Παιδικού και Εφηβικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
Εικαστικά
Θέατρο, live ή σινεμά; 16 λόγοι για να βγεις έξω αυτό το ΠΣΚ
Βιβλία
«Άνισα ενωμένοι»: Ο Steffen Mau παρουσιάζει το βιβλίο του στην Ελλάδα
Εκδηλώσεις
ΚΘΒΕ: Πολυφωνία, καλλιτεχνική ανανέωση και συμπερίληψη στο πρόγραμμα της νέας σεζόν
Εικαστικά
Θέατρο, πολυμεσικό performance, ξεναγήσεις: Όσα δεν θες να χάσεις σήμερα
Εικαστικά
Τρεις θεατρικές επιτυχίες επιστρέφουν & ακόμη 2 στάσεις που αξίζουν σήμερα
Εικαστικά
Ανοίγω ένα βιβλίο… ανοίγω έναν κόσμο: Μαθητική εικαστική έκθεση ταξιδεύει από τη Μεσσηνία στην Αθήνα
Εικαστικά
Οι απόλυτοι Deep Purple στην Αθήνα - και 3 ακόμη λόγοι να βγούμε σήμερα στην πόλη