MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις εντός και εκτός Αθηνών για την Πέμπτη 27 Ιουλίου

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Ταινία: "Μέρες Ξηρασίας"
Monopoli Team

Αθήνα

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή ταινίας “Μέρες Ξηρασίας” του Emin Alper

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival παρουσιάζει την δραματική ταινία “Μέρες Ξηρασίας”. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια μικρή επαρχιακή πόλης της Τουρκίας, το Yaniklar, όπου ο νεοφερμένος εισαγγελέας Εμρέ (Selahattin Paşali) καλείται να αντιμετωπίσει τα πολιτικά σκάνδαλα της τοπικής εξουσίας, το πρόβλημα της διαχείρισης της ύδρευσης και έναν βιασμό, στον οποίο είναι αυτόπτης μάρτυρας. Πλήθος φεστιβαλικών συμμετοχών και διακρίσεων, από τις Κάννες («Ένα Κάποιο Βλέμμα») ως την Θεσσαλονίκη (Βραβείο Κοινού).
27/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείο Αγίου Δημητρίου

Παράσταση “Ay, Carmela!” του Χοσέ Σάντσις Σινιστέρρα στο Θέατρο Κολωνού

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων “Όλη η Αθήνα μια Σκηνή” παρουσιάζει την κωμικοτραγική παράσταση “Ay, Carmela!” στο Θέατρο Κολωνού. Πρόκειται για ένα αντιπολεμικό, έντονα αλληγορικό έργο, που διαδραματίζεται κατά την περίοδο του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου και έχει ως αφετηρία το ερώτημα: Τι μπορεί να συμβεί όταν βρεθείς στη λάθος πλευρά της ιστορίας και πόσα είσαι διατεθειμένος να κάνεις στον βωμό της ελευθερίας (σου); Ένα μανιφέστο κατά της βαρβαρότητας, γεμάτο ευαισθησία, με πολύ χιούμορ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού.
27/7, 21:00
Θέατρο Κολωνού

«Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ εφ’ όλης της ύλης»: Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας στο Γήπεδο Ελληνορώσων

Τέσσερις κυνηγοί του «ονείρου» της Ροκ μουσικής ακολουθούν ήχους της και ξεσηκώνουν τα πλήθη. Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας θα βρεθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο Γήπεδο Ελληνορώσων. Γνήσιοι έφηβοι μιας νιότης που δεν χάθηκε ποτέ κατακτούν το «σανίδι» δίνοντας μας με τον παλμό της μουσικής τους ρυθμό στα πόδια και μια βραδιά που όλοι μένουν πάντα «παιδιά». Γυριστρούλες και Σταρ όλων των εποχών μαζευόμαστε γύρω από το Νοσταλγό του ροκ’ εν ρολ, για το καλό μας.
27/7, 21:00
Γήπεδο Ελληνορώσων

Παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του” στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Μετά την sold-out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η κωμωδία “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!”, του Γιώργου Καπουτζίδη, με την Κατιάνα Μπαλανίκα και έναν νεανικό θίασο ταλαντούχων ηθοποιών επανέρχεται και περιοδεύει σε ολόκληρη τη χώρα. Την Πέμπτη 27 Ιουλίου κάνει μια στάση στην Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γλυφάδας.
27/7, 21:00
Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

Θεσπρωτία

Θεατρική παράσταση «Κουρά» στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων Θεσπρωτίας

Φωτογραφία απο Υπουργείο Πολιτισμού

Στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας θα φιλοξενήσει στις 27 και 28 Ιουλίου 2023 στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων τη θεατρική παράσταση «Κουρά», σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Γκόνη και κείμενα της Γλυκερίας Μπασδέκη.
27/7, 21:00
Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων Θεσπρωτίας

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b