MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Dogstar: Το συγκρότημα του Keanu Reeves θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ μετά από 23 χρόνια

Το εναλλακτικό ροκ συγκρότημα Dogstar του Keanu Reeves επιστρέφει με νέο άλμπουμ μετά από 23 χρόνια, ενώ θα ξεκινήσουν και περιοδεία με αφορμή την νέα δουλειά τους.

Στιγμιότυπο απο τη νέα κυκλοφορία των Dogstar, "Everything Turns Around"
Monopoli Team

Το εναλλακτικό ροκ συγκρότημα Dogstar του Keanu Reeves επιστρέφει με νέο άλμπουμ μετά από 23 χρόνια. Το τριμελές γκρουπ – αποτελούμενο από τον μπασίστα Keanu Reeves, τον τραγουδιστή Bret Domrose και τον ντράμερ Rob Mailhouse – είχε σημειώσει μικρή επιτυχία κατά τη διάρκεια της ενεργής παρουσίας τους από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές της δεκαετίας του ’00.

Την Τετάρτη (19 Ιουλίου), το συγκρότημα ανακοίνωσε την επιστροφή του στη μουσική, με νέο άλμπουμ και περιοδεία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Επιστρέψαμε!” έγραψαν στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία από το εξώφυλλο του επερχόμενου δίσκου τους. “Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το νέο μας άλμπουμ Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees [κυκλοφορεί] στις 6 Οκτωβρίου από την εταιρεία μας Dillon Street Records”.

View this post on Instagram

A post shared by Dogstar (@dogstarband)

Τον επόμενο μήνα, οι Dogstar θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους, με περισσότερες από 25 ημερομηνίες στη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία για την υποστήριξη του άλμπουμ. Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή (21 Ιουλίου) στις 10 π.μ. τοπική ώρα. Σε ένα teaser για το τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το lead single του άλμπουμ, “Everything Turns Around”, και το συνοδευτικό μουσικό βίντεο. Σε δήλωσή του, το συγκρότημα χαρακτήρισε το κομμάτι ως ένα “διασκεδαστικό καλοκαιρινό τραγούδι”.

“Έχει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα και μια θετική ατμόσφαιρα που ελπίζουμε να κάνει τη μέρα σας λίγο πιο ανάλαφρη”, ανέφεραν. “Είναι ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια που παίζουμε ζωντανά και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε στην επερχόμενη περιοδεία μας”.

Η επανασύνδεση των Dogstar έρχεται μια μέρα μετά τη ζωντανή τους εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης (18 Ιουλίου) στο Hollywood, στο The Roxy. Το γκρουπ ανακοίνωσε για πρώτη φορά την επανένωσή του τον Μάιο στο Instagram, γράφοντας: “Συναρπαστικά νέα έρχονται σύντομα. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας”.

Οι θαυμαστές αντέδρασαν με ενθουσιασμό στην ανάρτηση, με έναν να απαντά: “Για τόσα πολλά χρόνια δεν πιστεύαμε καν ότι η επιστροφή ήταν πιθανή, αυτό είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πραγματικά ανυπομονούμε για όλα αυτά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Coldplay το καλοκαίρι του 2024 στην Ελλάδα12.09.2018

Το συγκρότημα με έδρα το Λος Άντζελες δημιουργήθηκε αρχικά από τον Reeves, και τον Mailhouse, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 1991. Το 1992 προστέθηκε σε αυτούς ο Gregg Miller, ο αρχικός κιθαρίστας και τραγουδιστής του γκρουπ. Ο Domrose προστέθηκε στη συνέχεια ως δεύτερος τραγουδιστής και κιθαρίστας το 1994. Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους Our Little Visionary το 1996, ακολουθούμενο από τον επόμενο δίσκο τους Happy Ending το 2000.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b