MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Growing Out Of: Το πρώτο album των Amalia and The Architects είναι γεγονός

Το «Growing Out Of» είναι το πρώτο E.P. των Amalia & The Architects και αποτελεί µία συλλογή τραγουδιών σε µια µελωδική, coming of age αφήγηση.

Photo Credits: Sophia Throuvala
Monopoli Team
Το «Growing Out Of» είναι το πρώτο E.P. των Amalia & The Architects και αποτελεί µία συλλογή τραγουδιών που συγκεντρώνει αποσπάσµατα τόσο εφηβικά όσο και ενήλικα, σε µια µελωδική, coming of age αφήγηση.

Cover by Sophia Throuvala

Ακούστε αναλυτικά τα κομμάτια

Το E.P. αποτελείται από πέντε τραγούδια με το Νίκο Αγγλούπα στην παραγωγή, όλα τους µε ατµόσφαιρα έντονα ονειρική – ξεκινά άλλωστε µε το στίχο: My head knows dreams before I fall asleep- και εστιάζει σε µια διάσταση που αμφιταλαντεύεται ανάµεσα στη σκέψη και την πραγµατικότητα.

Με έμφαση στον στίχο, ο οποίος είναι τόσο αφηγηματικός όσο και συναισθηματικός, η διάθεση των τραγουδιών κυμαίνεται από τη γλυκιά νοσταλγία, ξεκινώντας µε τους χαρούμενους τόνους των Why Is the Night και God Only Loves Me when I’m Lazy.

Μας βάζει στο ερωτικό κλίµα με το Staring, arctic, αλλά τα πιο σκοτεινά σηµεία των Victory Waltz και Talking Mask.

Η τελευταία φράση της συλλογής Come with me now and stay until…, μας κλείνει το μάτι για πολλά περισσότερα.

Λίγα λόγια για τους Amalia & The Architects

Photo Credits: Sophia Throuvala

Οι Amalia & The Architects είναι το solo πρότζεκτ του τραγουδοποιού Amalia, με ήχο που συνδυάζει indie rock, folk και pop στοιχεία. Το πρότζεκτ ξεκίνησε στην Αθήνα, ως μια συνεργασία μεταξύ του Amalia και δυο φοιτητών αρχιτεκτονικής ―και παρόλο που με την πανδημία οι Αrchitects αποκόπηκαν από το σχήμα, ο Amalia αποφάσισε να κρατήσει το όνομα. Ξεκίνησαν να παίζουν σε μικρά μαγαζιά το 2018, και μόλις το 2019 άνοιξαν τις συναυλίες των Anna Calvi και Courtney Barnett, ενώ το 2022 ήταν και το supporting act στην εμφάνιση των Belle & Sebastian στην Αθήνα. Το 2019 κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους single με τίτλο Murder and Create. Ακολούθησαν τα Save our Heads και Love is in my Room, κερδίζοντας όλο και περισσότερο την προσοχή του κοινού. Στις επιρροές του, ο Amalia βάζει τους Leonard Cohen, Nick Cave & The Bad Seeds, Morrissey και Alex Turner, ενώ τα θέματα που εξερευνά στιχουργικά είναι η ανθρώπινη επικοινωνία και ο εγωισμός, η απομόνωση, και ζητήματα ταυτότητας.

Bρείτε το “Growing out of EP” σε όλες τις digital πλατφόρμες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Kid Moxie συνεργάζεται με τους Depeche Mode12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b