Πώς θα πάμε στην Επίδαυρο; Πληροφορίες για τη μεταφορά των θεατών
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στην προσπάθειά του να εξυπηρετήσει όσους θεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις προσφέρει και φέτος ένα πρόγραμμα μεταφορών από και προς την Επίδαυρο.
Monopoli Team
06.07.2023
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤην Παρασκευή 7 Ιουλίου ξεκινούν τα φετινά Επιδαύρια, με ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων, που θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου.
Πρεμιέρες εγχώριες και παγκόσμιες, διεθνείς συμπαραγωγές, αρχαίο δράμα και έργα σύγχρονων δημιουργών, αλλά και μουσική, αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό που θα βρεθεί στην Επίδαυρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Ιουλίου και του Αυγούστου.
Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στην προσπάθειά του να εξυπηρετήσει όσους θεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις, αλλά προβληματίζονται για τον τρόπο μετακίνησής τους και τα έξοδα, προσφέρει και φέτος ένα πρόγραμμα μεταφορών από και προς την Επίδαυρο (Αρχαίο Θέατρο και Μικρό Θέατρο) σε προνομιακή τιμή για το κοινό.
Μεταφορές προς/από Επίδαυρο
Ακολουθεί το πρόγραμμα μεταφοράς κοινού για τις εξής παραστάσεις:
- 7/7 για την παράσταση Ιππόλυτος στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
- 8/7 για την παράσταση Ιππόλυτος στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και τη συναυλία του Ψαραντώνη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Ιππόλυτος
- Οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου μπορούν να αγοράζουν με τον ίδιο τρόπο το εισιτήριο μετακίνησής τους στην προνομιακή τιμή των 14 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
- Η κράτηση γίνεται με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου της εκάστοτε παράστασης στην ίδια σελίδα αγοράς του εισιτηρίου.
- Η διάθεση των εισιτηρίων σταματάει 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση.
- Υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίου στο λεωφορείο, μόνο με πιστωτική κάρτα και με την επίδειξη προηγουμένως του εισιτηρίου της παράστασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ψαραντώνης στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου12.09.2018
- Το σημείο αναχώρησης είναι Μαρκόνι & Ιερά Οδός μπροστά από την έξοδο του μετρό «Ελαιώνας» στις 17:00.
- Ώρα επιβίβασης από Επίδαυρο: 20 λεπτά μετά το τέλος της παράστασης
- Το σημείο αποβίβασης μετά την επιστροφή θα γίνεται στην Πλατεία Συντάγματος (επί της Βασιλίσσης Σοφίας)
- Πληροφορίες εισιτηρίων: http://aefestival.gr/
plirofories-eisitirion/ - Αγορά εισιτηρίων:aefestival.gr, viva.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπαναλειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος της Αρχαίας Επιδαύρου – Εγκαινιάζεται έκθεση αφιερωμένη στη Μήδεια12.09.2018
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μετά το Θέατρο Λυκαβηττού: Βόλτα για φαγητό και ποτό γύρω από τον Λυκαβηττό
Το American Horror Story επέστρεψε με all-star reunion και ξέρουμε τι θα δεις αυτό το ΣΚ
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 10 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ
Red Jasper Cabaret Theatre: Νέα σεζόν με ανανεωμένο ρεπερτόριο για την εναλλακτική σκηνή της πόλης
Εθνική Βιβλιοθήκη: Ανοίγει τους θησαυρούς της στους μαθητές με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα
Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη: Αναβάλλεται η συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
Θεόφιλος sold: Η παράσταση της Όλιας Λαζαρίδου για τον σπουδαίο ζωγράφο στο Θέατρο Μίνι Πειραιώς 131
Supergreeks: Η Katherine E. Fleming στην Αθήνα για μια διάλεξη με θέμα τους Έλληνες Εβραίους της Μεσογείου
HUGO: Η νέα καμπάνια για μια γενιά που δεν πατά φρένο
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος και αφιέρωμα στον Νίκο Γραμματικό