MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Υβόννη Μαλτέζου παραιτείται από την Ακαδημία Κινηματογράφου

Μέσω σχετικής ανάρτησης στο Facebook, η ηθοποιός Υβόννη Μαλτέζου γνωστοποιήσε την απόφασή της να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Monopoli Team

Στην ανάρτηση, την οποία δημοσίευσε η κόρη της Υβόννης Μαλτέζου στο Facebook εκ μέρους της μητέρας της, η ηθοποιός αναφέρει πως η επιθυμία της να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογράφου οφείλεται στο γεγονός ότι ο εκλιπών σύζυγός της, ο σκηνοθέτης Λάκης Παπαστάθης, δεν συμπεριλήφθηκε στην ενότητα In memoriam της φετινής Τελετής των Βραβείων ΙΡΙΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Ίρις 2023: Σάρωσε το «Πίσω από τις Θημωνιές» – Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς12.09.2018

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
Αθήνα, 29 Ιουνίου 2023

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Πληροφορήθηκα ότι στην ενότητα In memoriam της φετινής Τελετής των Βραβείων ΙΡΙΣ δεν υπήρξε καμία αναφορά στον εκλιπόντα σύζυγό μου Λάκη Παπαστάθη. Με την παρούσα επιστολή, την οποία θα κοινοποιήσω στα Μέσα Ενημέρωσης, υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της Ακαδημίας. Η έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του Λάκη Παπαστάθη δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να είμαι μέλος της.
Με εκτίμηση
Υβόννη Μαλτέζου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥπουργείο Πολιτισμού και Ταινιοθήκη αποχαιρετούν τον Λάκη Παπαστάθη12.09.2018

Υπενθυμίζεται πως ο σπουδαίος σκηνοθέτης και σύζυγος της Υβόννης Μαλτέζου, Λάκης Παπαστάθης, έφυγε από τη ζωή φέτος στις 8 Μαρτίου.
Homeowners who are interested in selling their properties have a convenient alternative in home purchasers. They make you a fair offer on your home and handle all the documentation, thereby ensuring that the transaction will go smoothly and you will receive the money you expect. Visit https://www.sellhouse-asis.com/delaware/.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b