MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Πέμπτη 29 Ιουνίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από συναυλίες μέχρι παραστάσεις, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Monopoli Team

Αναμετάδοση της της συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης με τον Λεωνίδα Καβάκο στον Κήπο του Μεγάρου

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου συνεχίζονται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών αναμεταδόσεις χαρακτηριστικών μουσικών παραστάσεων του Ιουνίου και του Ιουλίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με τη συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης με τον Λεωνίδα Καβάκο υπό τον Herbert Blomstedt, σε έργα Johannes Brahms και Johann Sebastian Bach από την περίφημη Μουζίκφεραϊν της Βιέννης. Στην ίδια συναυλία, το φημισμένο αυστριακό σύνολο παρουσιάζει επίσης την “Πέμπτη συμφωνία” του Carl Nielsen υπό τον σουηδό μαέστρο Χέρμπερτ Μπλόμστεντ.
29/6, 20:30 (προκράτηση θέσης εδώ)
Κήπος του Μεγάρου Μουσικής 

Μυστήριο 59: U(R)TOPIAS Ακαδημία Χορογραφίας στην Ελευσίνα

Η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει, στο πλαίσιο της δράσης Μυστήριο 59 U(R)TOPIAS Ακαδημία Χορογραφίας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Πατρίσιας Απέργη και της ομάδας σύγχρονου χορού Αερίτες, την περιπατητική site specific παράσταση “Dance MyS+eries/Season 2”. Στις 29 και 30 Ιουνίου, έξι νέοι χορογράφοι ολοκληρώνουν τη διετή καλλιτεχνική τους έρευνα στην Ελευσίνα σε διαφορετικά σημεία της πόλης, ανοίγοντας την επικοινωνία με τον δημόσιο χώρο με οδηγούς τη Δήμητρα Μητροπούλου, την Caterina Politi και τον Ηλία Χατζηγεωργίου, και παρουσιάζουν τα 15λεπτης διάρκειας έργα τους στον δημόσιο χώρο, συνομιλώντας με την ιστορία της πόλης, τους ανθρώπους, τα κτήρια και τις γειτονιές της.
29/6 στις 19:00
Φουγάρο ΙΡΙΣ 

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Βερμόντ των ΗΠΑ στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Με μια μεγάλη συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Βερμόντ των ΗΠΑ (Vermont Youth Orchestra – VYO) ανοίγει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023Νύχτες Αλληλεγγύης, την Πέμπτη 29 Ιουνίου. Δεκάδες νέοι και νέες μουσικοί που θα βρεθούν με τη σπουδαία ορχήστρα στην Ελλάδα για καλοκαιρινή περιοδεία, θα τιμήσουν το θέατρο της Ρεματιάς, το οποίο τα τελευταία χρόνια και μετά τη σύσταση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της διεθνούς καλλιτεχνικής ανταλλαγής και αλληλεπίδρασης, φιλοξενεί συχνά ορχηστρικά σύνολα νέων από την Ελλάδα και τον κόσμο.
29/6 στις 21:00 (προκράτηση θέσης εδώ)
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPlayground 260: Η Πειραιώς 260 υποδέχεται τον νέο hot προορισμό της πόλης – Opening με ένα party μέχρι το πρωί12.09.2018

Η παράσταση “Η όπερα της Πεντάρας” στο Ρέντη

Το 16ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής ανοίγει την αυλαία του για το 2023 με την παράσταση “Η όπερα της Πεντάρας” σε σκηνοθεσία Γεωργίας Αθανασιάδου, από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Αγ. Δημητρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Υπόθεση: Το έργο μας μεταφέρει στον εγκληματικό υπόκοσμο των προαστίων του Λονδίνου. Ο Ιωανάθαν Ιερεμίας Πήτσαμ στήνει μια κερδοφόρα επιχείρηση όπου μεταμορφώνει υγιείς ανθρώπους σε σακάτηδες και στέλνοντας τους να ζητιανέψουν εκμεταλλεύεται τη συμπόνια των εύπορων ανθρώπων. Στον εγκληματικό κόσμο του Λονδίνου έχει να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό αντίπαλο, τον Μακήθ. Ο Μακήθ παντρεύεται την κόρη του Πήτσαμ, Πόλυ. Ο Πήτσαμ, θορυβημένος από αυτό το γάμο, αρχίζει πόλεμο μέχρις εσχάτων εναντίον του Μακήθ. Τελικά ο Μακήθ θα γλιτώσει παρά τρίχα την κρεμάλα και το έργο θα έχει ένα αίσιο τέλος.
29/6, 21:00 
Δημοτικό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης – Νάξου και Σταυράκη, Ρέντη

Προβολή της ταινίας “Έγκλημα στον Νείλο” στο The Ellinikon Experience Park

Ένα συναρπαστικό ταξίδι για όλη την οικογένεια έχει ξεκινήσει στο The Ellinikon Experience Park με την υπογραφή της «Μικρόπολις» – του μεγαλύτερου Φεστιβάλ κοινωνικής ευαισθητοποίησης για παιδιά και γονείς. Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα συνεχιστεί με την προβολή της ταινίας “Έγκλημα στον Νείλο“, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Α του Πάρκου. Υπόθεση: Προσκεκλημένος σε κρουαζιέρα στον ποταμό Νείλο για το μήνα του μέλιτος μιας πλούσιας νεαρής κληρονόμου, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό θα κληθεί να διαλευκάνει ένα καλοσχεδιασμένο έγκλημα.
29/6, 21:00 
The Ellinikon Experience Park 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSweet Summer Sun Festival: Μια βραδιά γεμάτη jazz ήχους στην Τεχνόπολη12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b