MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τετάρτη 28 Ιουνίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου.

© Γιάννης Κουσκούτης
Monopoli Team

1. Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία του Έκτορα Λυγίζου στο ΚΠΙΣΝ

Οι Παραβάσεις, η σειρά δραματοποιημένων αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), βγαίνουν για πρώτη φορά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Για πέντε παραστάσεις, στις 28, 29 και 30 Ιουνίου και στις 3 και 4 Ιουλίου, το πιο μαγικό έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», παρουσιάζεται σε μια θεατρική ανάγνωση ειδικά διαμορφωμένη για τον Θόλο του ΚΠΙΣΝ. Ο Έκτορας Λυγίζος, ολοκληρώνοντας τη φετινή σειρά θεατρικών αναλογίων του ΚΠΙΣΝ, που έφερε τον γενικό τίτλο «Αγάπης Αγώνες», σκηνοθετεί ένα ensemble νέων ηθοποιών που, με απλά θεατρικά μέσα, μάς αφηγούνται τη σύνθετη ιστορία του πιο καλοκαιρινού θεατρικού ονείρου.
28,29 και 30/6 και 3, 4/7 στις 20:30
Γενική είσοδος 12€, μειωμένο 8€
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαραβάσεις στο ΚΠΙΣΝ: Λίγος ονειρικός Σαίξπηρ ακόμα12.09.2018

2. Release 2023: Amon Amarth και Kreator στην Πλατεία Νερού

Το Release Athens 2023 υποδέχεται δύο πολύ σπουδαία συγκροτήματα της metal σκηνής, τους Amon Amarth και τους Kreator στην Πλατεία Νερού. Οι αδιαμφισβήτητοι βασιλιάδες του Viking metal και το πιο συνεπές γκρουπ του thrash, αντίστοιχα, υπόσχονται την πιο σημαντική βραδιά του σκληρού ήχου για το φετινό καλοκαίρι. Το lineup συμπληρώνουν, οι extreme metal masters, Heaven Shall Burn και μια απ’τις κορυφαίες metalcore μπάντες σήμερα, οι Bleed From Within.
Τετάρτη 28/6 * οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30
Από 40€ μέσω viva.gr
Πλατεία Νερού, Λεωφ. Ποσειδώνος, Καλλιθέα

3. Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων

Μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους στο VOX, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζονται για τις πρώτες καλοκαιρινές συναυλίες τους μαζί. Το πάντρεμα των δύο χαρισματικών καλλιτεχνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια. Μαζί τους μια ομάδα από επτά μουσικούς.
Τετάρτη 28/6 στις 21:30
16-18€
Θέατρο Βράχων, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας 

4. “35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής” στο Βεάκειο

Μετά τις sold out συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Θέατρο Παλλάς, η συναυλία του Στέφανου Κορκολή για τα 35 του χρόνια στη μουσική συνεχίζεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Επί σκηνής μαζί του η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών την οποία θα διευθύνει ο μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης. Στη σκηνή μαζί τους η Σοφία Μανουσάκη και σολίστ ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.
Τετάρτη 28/6 στις 21:00
12-20€
Βεάκειο Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

5. Θαλασσάκι μου: Ο Γιώργος Νταλάρας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με μια μεγάλη παραγωγή στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Λάτρης της θάλασσας ο ίδιος, με διαρκή μελέτη και αναζήτηση στη μουσική ανθολογεί λόγια και μουσικές που την ύμνησαν. Τραγούδια για τη θάλασσα και τους θαλασσινούς: μελοποιημένα ποιήματα από μεγάλους συνθέτες, νέα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί καθώς και τραγούδια “κειμήλια” της λαϊκής και της δημοτικής μας παράδοσης, που παραμένουν στα χρόνια αξεπέραστα. Στη συναυλία αυτή παρουσιάζονται οι θάλασσες των ποιητών μαζί με τραγούδια από την προφορική μας παράδοση. Μέρος του προγράμματος δικαιωματικά ανήκει στα θαλασσινά τραγούδια των συνθετών και των στιχουργών που υπήρξαν μέντορες και συνοδοιπόροι για τον Γιώργο Νταλάρα.
Τετάρτη 28/6 στις 21:00
16-20€
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Πάροδος Ακροπόλεως, Νίκαια

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b