MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος νέος διευθύνων σύμβουλος του Μουσείου Μπενάκη

Ο κ. Γαμπρίτσος δήλωσε μεταξύ άλλων «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, και είναι μεγάλη η χαρά μου που αναλαμβάνω τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου στο Μουσείο Μπενάκη».

Monopoli Team

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Μουσείου Μπενάκη, ανακοίνωσε η Διοικητική Επιτροπή του μουσείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοικητικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη, «η συνεργασία αυτή, που θα ξεκινήσει άμεσα, είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών και αξιόλογων ανθρώπων. Με την πολύτιμη εμπειρία του σε σημαντικές επιτελικές θέσεις αλλά και τις πολύπλευρες ικανότητές του, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και ευημερία του Ιδρύματος. Ο κ. Γαμπρίτσος, παραλαμβάνει τη θέση αυτή από τον κ. Χάρη Σιαμπάνη, που υπηρέτησε το Μουσείο Μπενάκη τα τελευταία 12 χρόνια -μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για αυτό- συνεισφέροντας καταλυτικά στην ενδυνάμωσή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Αντίο Δέσποινα”: Τα συλλυπητήρια μηνύματα για την Δέσποινα Γερουλάνου12.09.2018

Η πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη, Ειρήνη Γερουλάνου, καλωσορίζει τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο δηλώνοντας τα εξής: «Μετά από μια αρκετά εκτεταμένη, χρονικά, περίοδο επιλογής, όπου συναντηθήκαμε και κουβεντιάσαμε με πολλούς και εξαιρετικά ενδιαφέροντες ανθρώπους, είμαι σίγουρη ότι ο Γιώργος Γαμπρίτσος στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Μουσείου Μπενάκη είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει το μουσείο στους δρόμους της σιγουριάς και της στέρεης συγκρότησης τα χρόνια που έρχονται.

Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRick Lowe: Ένας «χαρτογράφος του αγνώστου» στο Μουσείο Μπενάκη12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
Η Van Gogh: The Immersive Experience έρχεται στην Ελλάδα
Δραστηριότητες
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη: Πανελλήνιος φωτογραφικός διαγωνισμός για εφήβους
Εικαστικά
Art Athina 2025: Η μεγάλη συνάντηση της σύγχρονης τέχνης ξεκινά στο Ζάππειο
Εικαστικά
“all aboard”: Tο αεροδρόμιο της Αθήνας γεμίζει με τέχνη
Art & Culture
Η ομορφιά της Μεσογείου και τα άγνωστα μπλε: Μια έκθεση στην Ύδρα που δεν πρέπει να χάσεις
Εικαστικά
Vivace ma non troppo: Ο Χρήστος Παλλαντζάς παρουσιάζει “τοπία συγκρατημένου ενθουσιασμού” στις Σπέτσες
Εικαστικά
«Άγιον Όρος – Πέρα από το Ορατό»: Το φωτογραφικό οδοιπορικό του Γιάννη Γιαννάτου ταξιδεύει
Εικαστικά
Ίδρυμα Μαμιδάκη: παράταση αιτήσεων για το νέο residency πρόγραμμα
Εικαστικά
Takis: 100 χρόνια ζωής και 6 χρόνια μνήμης σε ένα επετειακό βίντεο
Εικαστικά
Ανάβασις: Μια έκθεση-εγκατάσταση του Νάκη Παναγιωτίδη στο 4ο Φεστιβάλ Χίου
Εικαστικά
Cycladic Whispers: Η αύρα των Κυκλάδων και του Αιγαίου σε μια έκθεση στη Νάξο
Εικαστικά
Η Μπιενάλε της Γάζας: Η ανθεκτικότητα της παλαιστινιακής τέχνης απέναντι στη Γενοκτονία στον Λόφο art project