MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
01
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η αγαπημένη οικογενειακή σειρά της ΕΡΤ ρίχνει αυλαία – Μια γεύση από το αποχαιρετιστήριο γύρισμα

Η αγαπημένη οικογενειακή σειρά της ΕΡΤ ρίχνει αυλαία μ’ ένα διπλό συναρπαστικό και άκρως συγκινητικό επεισόδιο.

Monopoli Team

Η αγαπημένη οικογενειακή σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια» ρίχνει αυλαία την Τρίτη 20 Ιουνίου μ’ ένα διπλό συναρπαστικό και άκρως συγκινητικό επεισόδιο.

«Τα καλύτερά μας χρόνια», μέσα από τις περιπέτειες της οικογένειας των Αντωνόπουλων, διέτρεξαν τρεις δεκαετίες, ξύπνησαν μνήμες για το πόσο εντυπωσιακά άλλαξε η Ελλάδα και πώς διαμορφώθηκαν, τελικά, στην πορεία των ετών οι συνήθειές μας, οι σχέσεις μας, η καθημερινότητά μας. Με νοσταλγία, αλλά και χιούμορ, η σειρά μάς χάρισε γέλιο, συγκίνηση, αγωνία, αποτυπώνοντας στη μικρή οθόνη τη ζωή τριών γενεών Ελλήνων.  

Το αποχαιρετιστήριο γύρισμα πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Αγία Παρασκευή, ένα παλιό σχολείο, στον προαύλιο χώρο του οποίου έχει στηθεί η αγαπημένη γειτονιά του Γκύζη.

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που επικρατεί σε κάθε γύρισμα της σειράς μεταξύ ηθοποιών και συντελεστών, ο σκηνοθέτης Σπύρος Ρασιδάκης είπε για τελευταία φορά το «3, 2, 1, κλακέτα, πάμε!».

Ύστερα από 170 επεισόδια, στο φινάλε της σειράς μεταφερόμαστε τέσσερα χρόνια μετά, στο 1987, όταν ο Άγγελος επιστρέφει από τις σπουδές του στο εξωτερικό και βρίσκει την Ελλάδα σε μια μόνιμη… ταραχή (κρίση στο Αιγαίο, εκκλησιαστική κρίση, έξαρση του HIV, αλλά και η κατάκτηση του Eurobasket!).

Όπως λέει, όμως, και το τραγούδι των τίτλων της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια» δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ!

Η σειρά…σε αριθμούς

633 ημέρες γυρίσματος
18 σεναριακά χρόνια
170 επεισόδια
3 χρόνια προβολών & γυρισμάτων
Περισσότερα από 1.000 τραγούδια
Περισσότεροι από 150 guests
Περισσότερα από 680 λεπτά αρχειακού υλικού
Περισσότερα από 550 φύλλα εφημερίδων

 

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Σύγκρουση: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου ερωτικού δικαστικού θρίλερ του MEGA
Art & Culture
The Ground Beneath Our Feet: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή όταν ο χρόνος λιγοστεύει…
Cine News
Το Onassis Culture φέρνει στο 28ο ΦΝΘ μια ταινία για το πώς κατοικούμε την Αθήνα
Cine News
Beyond Borders: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ταξιδεύει στην Αθήνα
Cine News
«Μπλε Δάση»: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV
Cine News
Park Chan-wook: Για πρώτη φορά Νοτιοκορεάτης πρόεδρος στο Φεστιβάλ των Καννών
Art & Culture
(Και) το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης “θα μάς χωράει όλους”
Cine News
Ματωμένες Παρτιτούρες: Ένας 17χρονος φτιάχνει μία ταινία για τα Τέμπη
Cine News
Η Ύδρα μεταμορφώθηκε σε 80s σκηνικό – Βίντεο από τα γυρίσματα με τον Μπραντ Πιτ
Cine News
ΕΚΚΟΜΕΔ και NETFLIX ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικής βιομηχανίας
Cine News
Daniel Craig – Cillian Murphy: Στην Ελλάδα για τη νέα τους ταινία
Cine News
Κάμπινγκ: Backstage από τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του Mega