MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 εκδηλώσεις για τη Δευτέρα 12 Ιουνίου

Τρεις διασκεδαστικές θεατρικές παραστάσεις και μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για το νέο βιβλίο της νομπελίστριας Ανί Ερνό στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας.

Monopoli Team

Μποστ & Φλωξ της Δήμητρας Παπαδήμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας

«Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» επιστρέφει, 4ος χρόνος με δωρεάν είσοδο σε κορυφαίες παραστάσεις. Αυτή τη Δευτέρα, ο “Μποστ & Φλωξ” ή αλλιώς “Χονδρός και λιγνός”, της Δήμητρας Παπαδήμα σε σκηνοθεσία των δύο πρωταγωνιστών Γιάννη Μποσταντζόγλου και Κώστα Φλωκατούλα ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου ως Μοστ (Χοντρός) και ο Κώστας Φλωκατούλας ως Φλωξ (Λιγνός) ανεβαίνουν στη σκηνή σε μια παράσταση που μας μεταφέρει σε μια ασπρόμαυρη εποχή όπου το αξιακό σύστημα ήταν διαφορετικό και κυριαρχούσε ο ρομαντισμός και η αγάπη στις καρδιές των ανθρώπων.
12/6, στις 20:30
Κρέμου 123 & Φιλαρέτου
Κρατήσεις θέσεων στο 210 9570001 (Καθημερινές 09:00 – 15:00)

Συζήτηση με αφορμή το βιβλίο της Annie Ernaux «Τα χρόνια» στον Σύλλογο «Αργώ»

Μια μεγαλειώδης καταγραφή της γαλλικής ιστορίας του 20ού αιώνα όπως διαθλάται από τη ζωή μιας και μόνο γυναίκας. Ένα αξιοθαύμαστο επίτευγμα. Συζήτηση για το βιβλίο της βραβευμένης με Νόμπελ Λογοτεχνίας συγγραφέα Ανί Ερνό Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, στις 8 μ.μ., στον χώρο του Πολιτιστικού Επιστημονικού Συλλόγου «Αργώ». Θα μιλήσει η Ρίτα Κολαΐτη, μεταφράστρια των βιβλίων της Annie Ernaux στα ελληνικά. Προλογίζει και συντονίζει τη συζήτηση ο φιλόλογος Σταύρος Μποφυλάτος.
12/6, στις 20:00
Πολιτιστικός Επιστημονικός Σύλλογος «Αργώ», Σοφ. Βενιζέλου 20, Χαλάνδρι

3ο Φεστιβάλ Λυρικός Νότος: Happy Days??? του Κωνσταντίνου Χατζή στο Πέτρινο Θέατρο Λόφου Πανί, στον Άλιμο

Σοφία Χιλλ, photo: Ελίνα Γιουνανλή

Για τρίτη χρονιά πραγματοποιούνται οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος, με μια σειρά ξεχωριστών μουσικών εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Εθνική Λυρική Σκηνή με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής. Η έναρξη του Φεστιβάλ γίνεται στις 11 Ιουνίου, στον Λόφο Πανί στον Άλιμο (έως 13 Ιουνίου), με τις Happy Days??? του Κωνσταντίνου Χατζή. Μια παράσταση μουσικού θεάτρου με πενταμελές χορωδιακό σύνολο, τριμελές σύνολο χάλκινων, τύμπανα, βιμπράφωνο και τσέμπαλο, βασισμένο στις Ευτυχισμένες μέρες του Σάμιουελ Μπέκετ. Στη φωνή της Γουίνυ η Σοφία Χιλλ.
12/6 στις 21:00
Πέτρινο Θέατρο Λόφου Πανί, Άλιμος
Προτείνεται για θεατές από 14 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο 3ο Φεστιβάλ Λυρικός Νότος επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

11ο Φεστιβάλ Καραγκιόζη στην Νέα Ιωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, ο ΟΠΑΝ και το Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών καλούν μικρούς και μεγάλους στο 11ο Φεστιβάλ Καραγκιόζη Νέας Ιωνίας. Στο Φεστιβάλ Καραγκιόζη από 12 έως 18 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθούν μοναδικές παραστάσεις θεάτρου σκιών που θα χαρίσουν γέλια πολλά. Φέτος, το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον Μιχάλη Ιερωνυμίδη, μια προσωπικότητα που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του Καραγκιόζη μέσα από το έργο του. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας με ώρα έναρξης στις 8:15 κάθε βράδυ. Οι παραστάσεις θα συνοδεύονται μουσικά από ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων. Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, Δευτέρα 12 Ιουνίου, θα απολαύσουμε την παράσταση «Ο Καραγκιόζης χρυσοχόος» με τους Άθω Δανέλλη & Χάρη Μπιλλίνη.
12/6 στις 20:15
Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Νέα Ιωνία

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Fatboy Slim στο Ξέφωτο και DJ sets στο ηλιοβασίλεμα – Όλες οι δωρεάν συναυλίες που θα απολαύσουμε στο ΚΠΙΣΝ το καλοκαίρι12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b