MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου αισθάνεται αισιόδοξη για «πολύ δυνατές κούρσες»

Η προοπτική της διάκρισης στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 είναι μεγάλη για τη νεαρή σπρίντερ που συνεχώς βελτιώνεται, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

Monopoli Team

Νεαρή σε ηλικία, με ενθουσιασμό και σπίθα, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δεν είναι απλώς το προσωπο του περασμένου διημέρου αλλά ένα από τα ανερχόμενα πρόσωπα του ελληνικού στίβου.

Η σπρίντερ από την Πέλλα καταφέρνει κάθε φορά να εντυπωσιάσει, με τις κούρσες της εντός σταδίου αλλά και με τις δηλώσεις της εκτός. Η άγνοια κινδύνου που τη χαρακτηρίζει σε συνδυασμό με το ότι είναι προσγειωμένη, αναγνωρίζοντας πως χρειάζεται να κάνει ένα μικρό βήμα τη φορά, την κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά όπως άλλωστε και κάθε αθλήτρια που βελτιώνει με τέτοια συνέπεια τις επιδόσεις της.

Η Εμμανουηλίδου έχει ξεκινήσει μία εξαιρετική σεζόν, μέσα στην οποία έχει βελτιώσει ήδη δύο φορές τα ατομικά της ρεκόρ σε 100μ. και 200μ.. Μάλιστα, μετά και τον τραυματισμό της Ραφαέλας Σπανουδάκη κατά τη διάρκεια της κούρσας των 100μ. στο εαρινό πρωτάθλημα, η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων (23, 24, 25/6) και στα δύο αγωνίσματα. Καθώς ακόμη δεν μπορεί να επιλέξει ποια από τις δύο αποστάσεις της αρέσει περισσότερο, δουλεύει σκληρά και τις δύο και αυτό φαίνεται στο χρονόμετρο.

Η 21χρονη έχει βρεθεί ξανά στη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά ως μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας. Αυτή τη φορά, θα βρεθεί ανάμεσα στις καλύτερες Ευρωπαίες και θα επιδιώξει τις καλύτερες δυνατές κούρσες ώστε να δώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε τόσο μικρή ηλικία στο Ευρωπαϊκό ομάδων. Θα είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα το να αγωνιστώ με τις κορυφαίες σπριντερ της Ευρώπης. Είμαι αισιόδοξη ότι σε αυτό το υπέροχο στάδιο θα μπορέσω να κάνω δύο ακόμη πολύ δυνατές κούρσες», δήλωσε η ίδια μιλώντας στο GWomen.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι γυναίκες επιστρέφουν: Μια ξεχασμένη ιστορία ηρωισμού σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα στην Πειραιώς 26012.09.2018

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b