MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Παρασκευή 2 Ιουνίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου.

Monopoli Team

1. Η Τουρκομερίτισσα: Η παράσταση βασισμένη στη ζωή της Μαρίκας Νίνου στο Vault, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει την παράσταση «Η Τουρκομερίτισσα» (βασισμένη στη ζωή της Μαρίκας Νίνου), σε κείμενο – σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, με την Ελένη Ουζουνίδου στον ομώνυμο ρόλο. Η Μαρίκα Νίνου, έζησε μια σύντομη αλλά ταραχώδη ζωή. Ερωτεύτηκε πολύ, αγάπησε πολύ, πόνεσε πολύ. Ήταν μια γυναίκα ξεχωριστή, που η ζωή την σμίλεψε. Ένα μοναδικό κράμα εκρηκτικής προσωπικότητας και τρομερής ευαισθησίας. Κι άφησε πίσω της μια κληρονομιά που αξίζει να αναγνωριστεί και να την μάθουν οι νεότερες γενιές.
Παρασκευή 2/6 στις 18:00
Γενική είσοδος: 13 ευρώ, μειωμένο εισιτήριο: 10 ευρώ (Φοιτητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων / ΑμΕΑ /Άνω των 65 ετών / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας)
Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, Αθήνα

2. Off-Off Athens Theater Festival στο θέατρο Επί Κολωνώ

Πλουραλιστικό, ανατρεπτικό και ανοιχτό σε κάθε είδους προτάσεις, το φεστιβάλ που από το 2008 έχει ανοίξει τις πόρτες του σε εκατοντάδες καλλιτέχνες και χιλιάδες θεατές, επιστρέφει για τρεις περίπου εβδομάδες στο θέατρο Επί Κολωνώ. Το θέατρο μετατρέπεται σε μια κυψέλη δημιουργίας όπου νέα θεατρικά σχήματα και νέοι δημιουργοί καλούνται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε κοινό και κριτικούς και να γίνουν μέτοχοι ενός γόνιμου, δημιουργικού διαλόγου πάνω σε νέες προκλήσεις, νέες θεματικές, ανοιχτές φόρμες και πειραματισμούς. Με τον χαρακτήρα ενός show case ανοιχτού στο κοινό, το Off Off Athens προσκαλεί τους συμμετέχοντες να πειραματιστούν ελεύθερα, να κάνουν τις προτάσεις τους χωρίς το άγχος της παραγωγής, του χώρου, του ταμείου και της διάκρισης. Σε κάθε βραδιά θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα θα πραγματοποιήσει δυο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες. Απόψε, παρουσιάζεται η παράσταση «Μεσοδιάστημα ή ο κόσμος μέσα μας» από τη θεατρική ομάδα νείρομαι, σε σκηνοθεσία του Στάθη Συμεωνίδη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Καθημερινά 20:15 και 22:00
Η γενική είσοδος είναι 5€ για τη μία παράσταση και 6€ για τις δύο παραστάσεις της ίδιας βραδιάς.
Θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12, Αθήνα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOFF OFF Athens 2023: Το φεστιβάλ νέων θεατρικών σχημάτων και δημιουργών έρχεται στο Επί Κολωνώ12.09.2018

3. Συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα υποδέχεται το καλοκαίρι μέσα από ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στο Μέγαρο Μουσικής. Πρόγραμμα:
Claude Debussy: La mer, Nikolay Rimsky – Korsakov: Scheherazade, έργο 35. Τη μουσική διεύθυνση αναλαμβάνει ο Μιχάλης Οικονόμου. 
Παρασκευή 2/6 στις 21:00
4-12€
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη 2, Ιλίσια

4. Μίκρος Κλέφτης x Tsaki “Cash Out” στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Δυο από τα πλέον ιστορικά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής, οι Μικρός Κλέφτης και Tsaki, ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους σε ένα πολυναμενόμενο joint album 10 κομματιών. Ανανεωμένοι με φρέσκα flows και beats υπενθυμίζουν ότι μπορούν να είναι επίκαιροι και να προσαρμόζονται διατηρώντας παράλληλα τον διαχρονικό χαρακτήρα τους με αιχμηρούς στίχους και αμέτρητα punchlines. Το άλμπουμ “Cash Out” κυκλοφόρησε στις 31/3 σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και το συναυλιακό καλοκαίρι για ένα από τα πιο fresh duos, που έχει να επιδείξει ο ραπ ήχος του σήμερα, ξεκινά από την Τεχνόπολη απόψε.
Παρασκευή 2/6 στις 20:00
12€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

5. Velocity Warehouse w/ Klangkuenstler x Daria Kolosova στο Γήπεδο Tae Kwon Do

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Klangkuenstler για το Velocity επιτέλους έφτασε – ο Γερμανός σταρ που έχει ανέβει ταχύτατα όλες τις βαθμίδες της hard techno σκηνής μέχρι την κορυφή, επιτέλους στην Αθήνα. Μαζί με τη Daria Kolosova, την εκρηκτική Ουκρανή techno dj που με τα μοναδικά dj sets και τις εμφανίσεις της έχει κατακτήσει τα πιο δύσκολα και avant garde techno dancefloors του κόσμου.
Παρασκευή 2/6 στις 23:00
Από 20€
Γήπεδο Tae Kwon Do, Λεωφ. Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b