MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Pindos Atletico: Το δίδυμο που ισορροπεί ραπ και παράδοση στο “Δεντρίμ”

Η ραπ σκηνή φτάνει ως τις βουνοκορφές και επιστρέφει στης πόλης τα σοκάκια με ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Φωνάξτε λοιπόν «Pindos Oleo»

Η φωτογραφία από τη σελίδα τους στο Facebook
Η φωτογραφία από τη σελίδα τους στο Facebook
Monopoli Team

Να κοιτάς το αστέρι να δύει και το φύλλο να σπαρταρά στο θρόισμα του ανέμου. Και ο άνεμος να λικνίζεται στο άκουσμα της φλογέρας. Και συ να φοράς τη φανέλα με το «10», να πατάς την ταλαιπωρημένη μπάλα των παιδικών μας χρόνων και με το τελευταίο τσιγάρο της μέρας να ατενίζεις την ομορφιά και το χάος της φύσης. Ο ιδρώτας θα φύγει, το δέρμα θα δροσίσει και με την μπάλα στο πλευρό σου θα προχωρήσεις. Θα κατηφορίσεις το βουνό και τον αναστεναγμό σου θα προστατέψεις. Και όταν στο κρύο τσιμέντο αφήσεις τα αποτυπώματά σου, θα βγάλεις τις δυο πέτρες που πήρες και ένα διπλό θα στήσεις με τους φίλους σου, εκεί στον δρόμο. Θα παίξεις, θα χτυπήσεις, θα γελάσεις, θα νευριάσεις και ίσως και «ποδιές» μοιράσεις. Και όταν τελειώσεις, πάλι το αεράκι θα σε συνοδεύσει και μαζί ο ήχος της φλογέρας, του παραδοσιακού πνευστού και το ντριλ του Βαλκάνιου. Και κάπου εδώ η φανέλα με το «10» αποκαλύπτει το όνομα που είναι γραμμένο στην πλάτη. Οι αντίχειρες δείχνουν το μαυροκόκκινο «Pindos Atletico» και την αρκούδα με το ΑΚ. Ναι, για ραπ μιλάμε, για τον λόγο που κάνει το σύνθημα κύμα μαζικό και ασταμάτητο. Για το ραπ που διατρέχει του βουνού τα μονοπάτια και της πόλης τα σοκάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2023: Όσα θα δούμε αυτό το καλοκαίρι στο Θέατρο Βράχων12.09.2018

«Δεντρίμ»

Τι να λέμε τώρα; Οι τύποι έβγαλαν «δισκάρα» (sic). Ανορθόδοξο ξεκίνημα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Το άλμπουμ «Δεντρίμ» περιέχει εφτά κομμάτια που επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία παράδοσης και σημερινού ραπ. Το δίδυμο των Mpelafon, Thelitikos παίρνει την καθαρότητα του παραδοσιακού και την συνταιριάζει με τη σιγουριά και την πρόκληση του νέου ραπ ήχου.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Tom Odell μέχρι τους Melvins: Οι συναυλίες που θα δούμε στην Τεχνόπολη το καλοκαίρι12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b