MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

To Release Athens πάει Ερμού

Το μουσικό φεστιβάλ Release κάνει κατάληψη για 15 ημέρες στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.

Monopoli Team

Το Release Athens δεν είναι απλώς ένα τεράστιο φεστιβάλ που γεμίζει μουσικά αρκετά από τα απογεύματα του Ιουνίου και του Ιουλίου για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου και τους επισκέπτες της Αθήνας. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ζει, αναπνέει και αναπτύσσεται μέσα και μαζί με την πόλη.

Έτσι, το Release Athens και η ομάδα του δεν θα λείπουν από το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πόλης, το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων, που έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά να «πλημμυρίσει» την Αθήνα με περισσότερες από 200 ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις στο κέντρο και τις 129 γειτονιές της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens City Festival: Η ανοιξιάτικη γιορτή της Αθήνας επιστρέφει με πάνω από 200 εκδηλώσεις και δράσεις12.09.2018

Από τις 15 και έως τις 31 Μαΐου, ο πεζόδρομος του Ερμού αποκτά ένα μοναδικό μουσικό χώρο από όπου αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και καταξιωμένοι μουσικοί, παρουσιάζουν τη δουλειά τους, διασκεδάζοντας πιστούς οπαδούς και τυχαίους περαστικούς, δίνοντας το στίγμα μιας πόλης που πάντα έχει κάτι να προσφέρει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

15 – 31 Μαΐου 2023
Πεζόδρομος Ερμού, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b