MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Μεξικάνα Έλενα Ρεϊγάδας είναι η καλύτερη γυναίκα σεφ στον κόσμο για το 2023

Η Έλενα Ρεϊγάδας είναι η καλύτερη γυναίκα σεφ στον κόσμο. H ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Rosetta στην Πόλη του Μεξικού ανακηρύχθηκε ως η νικήτρια του 2023 από τον γαστρονομικό οργανισμό The World’s 50 Best Restaurants.

Monopoli Team

Η Έλενα Ρεϊγάδας από το Μεξικό είναι η καλύτερη γυναίκα σεφ στον κόσμο, σύμφωνα με τον θεσμό World’s 50 Best Restaurants. Ο γαστρονομικός οργανισμός ανακοίνωσε στις 18 Απριλίου, την επιλογή της ιδιοκτήτριας του εστιατορίου Rosetta στην Πόλη του Μεξικού ως νικήτρια για το βραβείο του 2023.

Το 2014, η Ρεϊγάδας είχε ανακηρυχθεί η καλύτερη γυναίκα σεφ στη Λατινική Αμερική και τώρα, σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, κέρδισε μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες διακρίσεις στο χώρο της εστίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι θεατρικές πρεμιέρες της Άνοιξης12.09.2018

«Είμαι πολύ ευγνώμων και θεωρώ τιμή μου που βραβεύτηκα από ανθρώπους που θαυμάζω τόσο πολύ», ανέφερε η Ρεϊγάδας σε σχετική δήλωση. «Η μαγειρική είναι μια κοινή πρακτική. Και έτσι, για μένα, αυτό το βραβείο ανήκει σε ολόκληρη την ομάδα μου, καθώς και σε όλες τις γυναίκες που έχουν διατηρήσει τη μαγειρική μας κληρονομιά για γενιές».

Η Ρεϊγάδας άνοιξε το εστιατόριο Rosetta το 2010, σερβίροντας ένα μενού που ερμηνεύει εκ νέου κλασικά μεξικάνικα πιάτα. Η ομάδα του The World’s 50 Best Reastaurants έκανε ιδιαίτερη μνεία στα χειροποίητα ζυμαρικά της, όπως το hoja santa tortellini, καθώς και σε πιάτα όπως φιστίκι pipián και romeritos tacos. Πέρυσι, το Rosetta βρέθηκε στο Νο. 60 στη λίστα του οργανισμού με τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Αντίο Δέσποινα”: Τα συλλυπητήρια μηνύματα για την Δέσποινα Γερουλάνου12.09.2018

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b