MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Μεγάλες Ώρες: Διαθέσιμη στο youtube η συναυλία του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη και της ΚΟΑ στο Ηρώδειο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το πολυδιάστατο μουσικό έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη «Μεγάλες Ώρες» που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο με την Γλυκερία ,τον Δημήτρη Μπάση, την Ελεάννα Βαρελά, τον Jonathan Jackson και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube.

Φωτογραφία: Manolis Chiotis
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το πολυδιάστατο μουσικό έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη «Μεγάλες Ώρες» μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube.

Μία μαγική βραδιά έζησαν οι χιλιάδες θεατές, που κατέκλυσαν το ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο σε μια sold out παράσταση, για να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 το πολυδιάστατο μουσικό έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, «Μεγάλες Ώρες», με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Στάθη Σούλη.

Οι συγκλονιστικές ερμηνείες της Γλυκερίας, του Δημήτρη Μπάση, της Ελεάννας Βαρελά και του κατόχου 5 βραβείων Emmy, Αμερικανού μουσικού και ηθοποιού, Jonathan Jackson, μαζί με 100 χορωδούς  από τρεις διαφορετικές χορωδίες δημιούργησαν μια από τις πιο κατανυκτικές στιγμές που έχουμε ζήσει κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Νικήτας Τσακίρογλου στο ρόλο του αφηγητή συνέδεε με μοναδικό τρόπο την πολυπρόσωπη μουσική τριλογία του συνθέτη.

Στην συναυλία του Ηρωδείου παρουσιάστηκαν τα δύο άλμπουμ «Της Σιωπής ο Τόπος» και «Κεχαριτωμένη», από την τριλογία «Μεγάλες Ώρες» του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη. Στης «Σιωπής τον Τόπο», το Άγιο Όρος, βιώνονται συνέχεια οι «Μεγάλες Ώρες» της παρουσίας του Φωτός. Και οι ώρες γίνονται μεγαλύτερες όταν η του αενάου Φωτός Μητέρα, η «Κεχαριτωμένη» μεταδίδει το Φως της, σ’ αυτούς που το αναζητούν.

Μία κατανυκτική προσευχή, που ακούστηκε σαν το θρόισμα του ανέμου κάτω από τη σκέπη του σεπτού Αγιορείτικου ουρανού στον Αττικό Ουρανό.

Συμμετείχαν οι χορωδίες:
  • «Chorus Vivendi», μαέστρος Ιωάννης Βρυζάκης
  • Χορωδία «Μελωδοί» Νέας Σμύρνης, μαέστρος Γεώργιος Ζιάκας
  • Χορωδία Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μαέστρος Νίκος Χιώτογλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOpen Plan: Η δράση του Φεστιβάλ Αθηνών επιστρέφει με 4 ψηφιακά έργα εμπνευσμένα από τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν»12.09.2018

Παραγωγή: Πεμπτουσία

*Τα δύο άλμπουμ «Της Σιωπής ο Τόπος» και «Κεχαριτωμένη» κυκλοφορούν σε CD και βινύλιο και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακολουθήστε τη συναυλία εδώ.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
Θέατρο, live ή σινεμά; 16 λόγοι για να βγεις έξω αυτό το ΠΣΚ
Μουσικά Νέα
Xzibit: Ο iconic rapper επιστρέφει στην Αθήνα – Με special guest τον Rakaa
Μουσικά Νέα
Dopamine Chamber: Οι Fontaines D.C ξέρουν τι σημαίνει να είσαι η "μεγάλη μπάντα" μιας γενιάς
Εικαστικά
Θέατρο, πολυμεσικό performance, ξεναγήσεις: Όσα δεν θες να χάσεις σήμερα
Μουσικά Νέα
«Ο Παρτιζάνος»: Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά για τον Μανώλη Γλέζο
Εικαστικά
Τρεις θεατρικές επιτυχίες επιστρέφουν & ακόμη 2 στάσεις που αξίζουν σήμερα
Επίκαιρα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κατέκτησε το ιστορικό Concertgebouw του Άμστερνταμ
Εικαστικά
Οι απόλυτοι Deep Purple στην Αθήνα - και 3 ακόμη λόγοι να βγούμε σήμερα στην πόλη
Μουσικά Νέα
Το Παιδί Τραύμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δύο μεγάλα live
Μουσικά Νέα
Pink.wav, πώς έστησες το «αθηναϊκό» stage του Borderline;
Εκδηλώσεις
Υβριδικοί Ορίζοντες: Το νέο φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής και τεχνολογίας έρχεται στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
ANYMA στο ΟΑΚΑ: Αυτοί οι artists συμπληρώνουν το line-up του ÆDEN Athens