MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Παρασκευή 24 Μαρτίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

1. Την Κυριακή έχουμε γάμο, του Γιάννη Ξανθούλη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η ομάδα “Αυτή κι Αυτοί” συναντά τον Γιάννη Ξανθούλη στη θεατρική μεταφορά του επιτυχημένου μυθιστορήματος «Την Κυριακή έχουμε γάμο» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (υπόγειος χώρος).  Μια παράσταση για τη χαμένη αθωότητα, την αναπόληση των παιδικών χρόνων και τη βουτιά στο παρελθόν. Εφτά ηθοποιοί, μια μουσικός και είκοσι τέσσερις ρόλοι σε ένα ταξίδι από την Αθήνα στον Έβρο, από την ανεμελιά στην ενηλικίωση, με ενδιάμεσες στάσεις τον έρωτα, το γέλιο, τον θρήνο και τη χαρά. Σκηνοθετεί ο Αντρέας Ψύλλιας. Παίζουν: Ελένη Αληφραγκή, Σπύρος Αναστασίνης, Τερέζα Καζιτόρη, Ηρώ Κόκκινου, Πάνος Μαλικούρτης, Γεωργία Σωτηριανάκου, Τάσος Χαλάς, Αντρέας Ψύλλιας.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 (έως 8/4)
Κανονικό: 13€, Μειωμένο: 10€
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος

2. Η Μαύρη Σαμπούκα, του Τόλη Παπαδημητρίου στο Θέατρο Ζίνα

Τι σχέση μπορεί να έχουν με την ιστορία το hashtag #Pentheas, η Φουρέιρα και ο Αργυρός, τα απανωτά έκτακτα δελτία ειδήσεων, ο Tweety και τα αμέτρητα σφηνάκια; H «Μαύρη Σαμπούκα», η κωμωδία-ωδή στη φιλία που καλεί τους δύο βασικούς της χαρακτήρες να ζήσουν-και κυρίως να μοιραστούν- την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, θα δώσει τις απαντήσεις. Πρωταγωνιστούν: Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος, Ανάργυρος Βαζαίος, Γραμματική Γκόρου.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:30 (έως 9/4)
Από 14€
Θέατρο Ζίνα, Λεωφ. Ἀλεξάνδρας 74, Αθήνα

3. Είμαι Vegan και Αψυχώ, με τον Μιχάλη Σεβαστέρη στο Λοσάντζελε Comedy Club

Το Λοσάντζελε φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά τον μοναδικό Μιχάλη Σεβαστέρη. Η πρώτη παράστασή του “Είμαι Vegan” έρχεται να συνδεθεί με τη νέα του παράσταση “Αψυχώ” σε μία σχέση πάθους, βιγκανισμού, τζόγου, φοιτητικής μιζέριας και φυσικά αστείρευτου γέλιου. Εντελώς ακίνητος για 80’ στη σκηνή ο Μιχάλης Σεβαστέρης με το ασυναγώνιστο poker face του υπόσχεται μια vegan friendly βραδιά ανακουφιστικής κωμωδίας.
Κάθε Παρασκευή στις 21:00
10-12€
Λοσάντζελε Comedy Club, Κορυζή 4, Αθήνα 

ΜΟΥΣΙΚΗ

4. Η Robin McKelle στο Gazarte

H Robin McKelle επιστρέφει στο Gazarte για μια βραδιά αφιερωμένη στην εμβληματική Ella Fitzerald. H Robin McKelle έχει χτίσει την πολυετή καριέρα της εξερευνώντας την πολυποίκιλη Αμερικανική μουσική. Με το άλμπουμ-ωδή στην Ella Fitzerald, “Impressions of Ella”, επιστρέφει στις jazz ρίζες της. Με μια επιλογή από τη μεγάλη λίστα κομματιών της Ella Fitzerald, το “Impressions of Ella” συμπεριλαμβάνει ντουέτα με τους The Oscar Peterson Trio. Ωστόσο είναι πολλά περισσότερα από ένα tribute album. H Robin McKelle επιλέγει να δώσει περισσότερη βαρύτητα στις επιμελείς συνθέσεις και στην έντονη μουσικότητα των διασκευών, δίνοντας νέα οπτική στο διαχρονικό ύφος των κομματιών της Ella Fitzerald. Μαζί της οι μουσικοί: Jonathan Thomas (Πιάνο), Eric Wheeler (Μπάσο), Jonathan Barber (Ντραμς).
Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 21:30
15-35€
Gazarte, Βουτάδων 34, Γκάζι

5. Babis Papadopoulos duo live στο Ίλιον Plus

Πρόκειται για το νέο πρότζεκτ του κιθαρίστα Μπάμπη Παπαδόπουλου σε συνεργασία με τον μπασίστα Πέτρο Δαμιανίδη, μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2022 με την ηχογράφηση του νέου άλμπουμ του, “Γεννηθήκαμε Χτες” (Puzzlemusik, 2023), το οποίο κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 24 Φεβρουαρίου και στα δισκοπωλεία την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Ο ήχος του ντουέτου είναι ηλεκτρικός και οι δύο μουσικοί παρουσιάζουν κομμάτια από τις προηγούμενες δουλειές του Μπάμπη Παπαδόπουλου, καθώς και αυτά που περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ του. Η συναυλία στο IΛΙΟΝ plus είναι η επίσημη πρώτη ζωντανή παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Μπάμπη Παπαδόπουλου “Γεννηθήκαμε Χτες”. Θα συμμετάσχουν με τα τραγούδια που ερμηνεύουν στο δίσκο ο Χρήστος Σαπουντζής και η Εύη Μάζη. Μηχανικός ήχου ο Τίτος Καργιωτάκης.
Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 22:00
10€
Ίλιον Plus, Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b