MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βίκος Cola: Υποδέχεται τo Reflected και ξεσηκώνει την ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας

Με έμπνευση από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές μουσικές σκηνές σε Βερολίνο, Άμστερνταμ και Λονδίνο, τo Reflected συστήνεται για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό με την υποστήριξη της Βίκος Cola και ένα event που θα μείνει αξέχαστο.

Monopoli Team

Βασική φιλοσοφία των Reflected events είναι ο αλληλοσεβασμός και η αυθεντική χαρά της διασκέδασης, η αγάπη για καλή μουσική και η δημιουργία μίας μοναδικής ατμόσφαιρας για όλους. Το πρώτο Reflected θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου στο Arch Club – Live Stage και θα φιλοξενήσει δύο αγαπημένους καλλιτέχνες της διεθνούς και δύο της εγχώριας arthouse electronic σκηνής. Η Mira, resident DJ των δημοφιλών Bar25, Kater Holzig και Kater Blau στο Βερολίνο, εγκαινιάζει τo Reflected παρέα με τον Sam Shure. Και οι δύο αποτελούν μέρος του line up του Burning man, από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως. Τη βραδιά θα πλαισιώσουν με τις μουσικές τους δημιουργίες και επιλογές, οι Mångata Projekt και ο Maarkk.

H Βίκος Cola μοιράζει αμέτρητες στιγμές απόλαυσης απογειώνοντας την εμπειρία σε μία σειρά από events που έρχονται για να επαναπροσδιορίσουν την ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας και να γίνουν θεσμός. Την ίδια στιγμή, πραγματοποιείται διαγωνισμός για αποκλειστικές προσκλήσεις, μέσω της ιστοσελίδας Events της εταιρείας Βίκος.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b