MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Oscars In Memoriam: Φόρος τιμής σε Vangelis, Ειρήνη Παπά, Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, Ολίβια Νιούτον Τζον

Με ένα ολιγόλεπτο βίντεο, η Ακαδημία τίμησε σημαντικά πρόσωπα του κινηματογράφου που έφυγαν από την ζωή την χρονιά που μας πέρασε. Μεταξύ αυτών ο Vangelis και η Ειρήνη Παπά.

Monopoli Team

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Όσκαρ μέσα από την ειδική την ενότητα In Memoriam και με ένα ολιγόλεπτο βίντεο, τίμησαν προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, που έφυγαν από τη ζωή την χρονιά που μας πέρασε.

Το βράδυ της Κυριακής, στην 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, λοιπόν, η Ακαδημία απέτιε φόρο τιμής σε καλλιτέχνες και δημιουργούς που άφησαν το στίγμα τους στον κόσμο του σινεμά, ανάμεσα τους οι Andrea Lansbury, Ray Liotta, Olivia Newton-John, Raquel Welch, ο συνθέτης Burt Bacharach, οι σκηνοθέτες Wolfgang Petersen, Bob Rafelson και Jean-Luc Godard, αλλά και οι “δικοί μας” Vangelis και Ειρήνη Παπά.

Ο John Travolta παρουσίασε το αφιέρωμα, βουρκώνοντας όταν θυμήθηκε την συμπρωταγωνίστρια του στο “Grease”, Olivia Newton John.

“Μας έκαναν να χαμογελάμε και έγιναν καλοί φίλοι, στους οποίους θα μένουμε για πάντα αφοσιωμένοι” είπε ένας συγκινημένος Travolta, πριν ξεκινήσει το βίντεο.

Στο τέλος του βίντεο, την σκηνή ανέλαβε ο Lenny Kravitz, που έπαιξε μία συγκινητική ερμηνεία του “Calling All Angels”.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υπήρχαν μερικές αντιδράσεις, για τα ονόματα που δεν συμπεριλήφθηκαν στο βίντεο, όπως η Anne Heche, η πρωταγωνίστρια του φετινού υποψήφιου για Όσκαρ “Triangle of Sadness” Charlbi Dean και ο Paul Sorvino. Ωστόσο, στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας έγινε αναφορά και στους τρεις.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b