MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τhe Holme: Το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο βρίσκεται στο Regent’s Park στο Λονδίνο και έχει τιμή 280 εκατ. ευρώ

Η έπαυλη The Holm, αξίας 280 εκατ. ευρώ, στο Λονδίνο, είναι πλέον το πιο ακριβό ακίνητο προς πώληση στον κόσμο. Το ιστορικό αρχοντικό χτίστηκε το 1818 σε μια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων και περιλαμβάνει 40 υπνοδωμάτια και 8.840 τετραγωνικά μέτρα χώρους διαβίωσης.

Monopoli Team

Ένα τεράστιο αρχοντικό 205 ετών στο Regent’s Park του Λονδίνου έχει πάρει τον τίτλο του πιο ακριβού ακινήτου, όχι μόνο στη Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, η έπαυλη δίπλα στη λίμνη που ονομάστηκε The Holme έβαλε πωλητήριο με τιμή 250 εκατ. λίρες (282 εκατ. ευρώ περίπου).

Για την ιστορία, το σπίτι με την υψηλότερη τιμή -μέχρι τώρα- στη Βρετανία ήταν ένα ακίνητο στο Knightsbridge, γνωστό ως 2-8a Rutland Gate, με τιμή 207 εκατ. ευρώ και είχε βγει προς πώληση τον Οκτώβριο του 2022.

Και φυσικά, το ρετιρέ στην κορυφή του Central Perk Tower στη Νέα Υόρκη κατείχε την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο ακριβά ακίνητα στον πλανήτη. Η τιμή του; 250 εκατ. δολάρια (235 εκατ. ευρώ περίπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουίλεμ Νταφόε: Είμαι ευχαριστημένος όταν ξέρω το γιατί κάνω μια ταινία12.09.2018

Η διώροφη βίλα χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Χτίστηκε από τον Άγγλο αρχιτέκτονα James Burton και σχεδιάστηκε από τον γιο του, Decimus Burton, το 1818.

Η τεράστια έκταση που την περιβάλλει υπολογίζεται σε τέσσερα στρέμματα ενώ η κατοικία περιλαμβάνει 40 υπνοδωμάτια στα 8.840 τετραγωνικά μέτρα του χώρου διαβίωσης.

Περιλαμβάνει επίσης οκτώ γκαράζ, ένα γήπεδο τένις, μια βιβλιοθήκη, μια σάουνα και μια μεγάλη τραπεζαρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «H άνοδος του Αρτούρο Ούι» στο θέατρο Ark12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
Σχετικά Θέματα
Περίεργα
Πόσο ασφαλές είναι να ανεβάζουμε φωτογραφίες μας στο ChatGPT;
Περίεργα
Ταξί χρέωσε 90 ευρώ για τη διαδρομή Πειραιάς – Λ. Συγγρού
Περίεργα
Αυτές είναι οι πιο ασφαλείς πόλεις της Ευρώπης – Υπάρχει η Ελλάδα στη λίστα;
Περίεργα
Περσείδες 2025: Απόψε κορυφώνεται η πιο θεαματική βροχή διαττόντων αστέρων
Μουσικά Νέα
Σουηδία: Sold out φεστιβάλ ανταλλάζει ένα εισιτήριο για ενα… νεφρό
Επίκαιρα
Bella Ciao#28: Ο καλλιτέχνης πολυεργαλείο
Περίεργα
Ρέθυμνο: Λοιμωξιολόγος μετατρέπει ληγμένα χάπια σε έργα τέχνης
Επίκαιρα
Βενετία: Αίτημα για αύξηση του τέλους εισόδου ώστε να περιοριστεί η εισροή τουριστών
ShowBiz
Coldplay: H προειδοποίηση του Chris Martin, μετά το viral περιστατικό με τον CEO
Περίεργα
Γαλλία: Νέα τοιχογραφία δείχνει το Άγαλμα της Ελευθερίας να κλείνει τα μάτια του από ντροπή
Περίεργα
Μετεωρίτης που βρέθηκε από τον Άρη στη Γη, πουλήθηκε για 5,3 εκ.  δολάρια στη Νέα Υόρκη
Περίεργα
Ηλεκτροκίνητα οχήματα παντού στο Όσλο – Τι έχει κάνει διαφορετικά η Νορβηγία;