MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Απόκριες: Τα καλύτερα μασκέ πάρτι που θα γίνουν στην Αθήνα αυτό το τριήμερο

Τρεις μέρες γεμάτες μασκέ πάρτι, έντονη καρναβαλική διάθεση, χορό και μουσική!

Photo by Jonathan Borba on Unsplash
Photo by Jonathan Borba on Unsplash
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Κάθε χρόνο, το τελευταίο τριήμερο των Αποκριών τα μασκέ πάρτι στην Αθήνα έχουν την τιμητική τους, καθώς ελάχιστα είναι τα μαγαζιά που δεν παρασύρονται από την καρναβαλική διάθεση των ημερών. Έτσι, από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου μέχρι και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 26 Φεβρουαρίου, οι δρόμοι της Αθήνας θα γεμίσουν σούπερ ήρωες, αγαπημένους σταρ της παλιάς αξέχαστης ελληνικής τηλεόρασης και δεκάδες πλάσματα βγαλμένα από τη φαντασία.

Για διασκέδαση μέχρι… τελευταίου κομφετί λοιπόν προσκαλούν όλους αυτούς τους μασκαράδες και φέτος τα βραδινά μαγαζιά της Αθήνας, τα οποία έχουν ήδη κρεμάσει τους αποκριάτικους στολισμούς τους και αρχίζουν να διαλέγουν τις στολές τους. Εμείς πάντως έχουμε ήδη βρει τί θα ντυθούμε και συγκεντρώσαμε τα δέκα καλύτερα πάρτι που ξεχωρίζουν, από το Περιστέρι έως το Μοναστηράκι και τον Ταύρο. Το μόνο που μένει για εσάς είναι να διαλέξετε τελικό προορισμό και κουστούμι!

Masque party – Πλυντήριο

Ανοίγοντας το τελευταίο τετραήμερο των εορτασμών των Αποκριών, το γνωστό και αγαπημένο για πολλούς Πλυντήριο κρεμάει και φέτος τους αποκριάτικους στολισμούς του και υποδέχεται τους μασκαρεμένους θαμώνες του την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου για μια βραδιά γεμάτη trash και guilty pleasure μουσικές, χωρίς φυσικά να λείπουν τα απαραίτητα αποκριάτικα τραγούδια.
Πότε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου στις 23:00
Πού: Δεκελέων 36 και Ορφέως 33, Αθήνα

2 σε 1 μασκέ πάρτι – Fuzz Live Music Club

Οι Trashformers ετοιμάζουν στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ένα 2 σε 1 «ονειρικό» μασκέ πάρτι, γεμάτο ευφάνταστα μασκαρέματα, σερπαντίνες και χορό μέχρι το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι όσοι το επιλέξουν για την αποκριάτικη έξοδό τους θα πρέπει να δημιουργήσουν τα δικά τους απίθανα… crossover συνδυάζοντας δύο στολές σε μία και φυσικά να βάλουν τα δυνατά τους, γιατί την καλύτερη στολή την περιμένει μία μεγάλη έκπληξη!
Πότε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου στις 22:30
Πού: Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος
Πόσο: 7€ προπώληση 9€ στην είσοδο

Cabaret Arch – Arch Beer House

Αν η τόσο νυχτερινή διασκέδαση δεν τρέχει στο αίμα σου, αλλά θέλεις να τιμήσεις τις Απόκριες, το Arch Beer House είναι το κατάλληλο μέρος για σένα, μιας και φροντίζει να καταφτάσει το καρναβαλικό πνεύμα και στο Περιστέρι, με χαλαρούς όμως ρυθμούς. Στην αγαπημένη μπυραρία των Δυτικών προαστίων λοιπόν, το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς διοργανώνεται ένα πάρτι με πολλά κουστούμια, κέφι και φυσικά άφθονη μπύρα.
Πότε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου στις 19:00
Πού: Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, Περιστέρι

Κωνσταντίνου και Ελένης μασκέ πάρτι – Marcello

Αν το ελληνικό cult ρέει στο αίμα σου και οι ατάκες των αγαπημένων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου, το Marcello είναι το ιδανικό μέρος για να περάσεις το τελευταίο Σάββατο των Αποκριών. Το αγαπημένο bar της Νίκαιας που αγαπά τα Καρναβάλια και λατρεύει το Cult, αποφάσισε να παντρέψει τις δύο μεγάλες του αγάπες σε ένα ανατρεπτικό μασκέ πάρτι το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στο οποίο το dress code είναι φυσικά η σειρά που σημάδεψε τα 00s, το Κωνσταντίνου και Ελένης!
Πότε: Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
Πού: Κουταισι 18, Νίκαια 

Carnival Parties – Gazarte Roof Stage

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου τα carnival parties του Gazarte Roof Stage επιστρέφουν. Μικροί και μεγάλοι βγάζουν από τα συρτάρια τις αποκριάτικες στολές τους και απολαμβάνουν τις καρναβαλικές 80s και 90s μουσικές επιλογές των 48ORES και τις απόλυτες ρετρό μουσικές διασκευές σε σκηνικά βγαλμένα από αγαπημένες σαπουνόπερες, των Swingin’ Cats.
*Dress Code: Soap Opera Glam – Υπερμεγέθεις βάτες, pieces με πολλή παγιέτα, πολύχρωμα prints και λαμπερά αξεσουάρ. Δεκτά και ολόσωμα κόκκινα μαγιό για τους fans του Baywatch.
Πότε: Σάββατο, 25 και Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου στις 22:30
Πού: Βουτάδων 34, Αθήνα
Πόσο: 10€

70s party Μασκέ – Ντισκομπάλα

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η Ντισκομπάλα, το νέο «hot» spot του Κολωνακίου, θα κορυφώσει την αποκριάτικη διάθεσή μας, με ένα πάρτι για όσους μασκαράδες θέλουν να απολαύσουν επιτυχίες των 70s, 80s και 90s, φώτα και μπόλικο χορό στο κέντρο της Αθήνας.
Πότε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου στις 17:30
Πού: Δελφών 4, Κολωνάκι 

Carnival Disco Odyssey – six d.o.g.s

Οι Needless και &Beyond επιστρέφουν στο six d.o.g.s στις 26 Φεβρουαρίου, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, για μια βραδιά αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στα ζωώδη ένστικτα και όλες τις μορφές της Disco μουσικής. Μια Out-Of-Limits “ζωοκαρναβαλική”, disco Οδύσσεια με πρωταγωνιστές όλα τα ζώα της ζούγκλας και μουσική στο Urban Jungle της πόλης.
Πότε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου στις 22:30
Πού: Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα
Πόσο: 8€ με προπώληση 

Bathroom Carnival Party – FAUST

Σε ένα πιο ιδιαίτερο θεματικό μασκέ πάρτι μας προσκαλούν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι Blueballs, οι οποίοι θα γεμίσουν το FAUST με… παπάκια, μπουρνούζια, σφουγγάρια και σαπούνι. Με ένα πρόγραμμα rock, funk και disco διασκευών και με την κατάλληλη αποκριάτικη αμφίεση οι Blueballs έχουν βάλει σκοπό να δώσουν διαφορετικό αέρα στα φετινά πάρτι της πόλης.
Πότε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου στις 22:00
Πού: Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, Αθήνα

The Most Embarrassing 80’s Party Ever – Death Disco

Το Most Embarrassing 80’s Party Ever επιστρέφει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στη Death Disco. Το πάρτι που εδώ και πάνω από 20 χρόνια αποτελεί την πιο “καμένη” αποκριάτικη επιλογή επιστρέφει και υπόσχεται τα πιο guilty pleasure 80’s pop, rock και trash τραγούδια!
Πότε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου στις 00:00
Πού: Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

Πόσο: 5€ με κρασί ή μπύρα

Σούπερ τρας πάρτι – Ίλιον+

Το πάουερ τρας τρίο των 2,5 δεκαετίες πίσω, επιστρέφει στη δράση με ένα αποκριάτικο, μυστηριώδες, χορευτικό και πάνω από όλα σούπερ τρας πάρτι. Ο ανίκητος Obi, ο αυθεντικός George και ο ειλικρινής Dino, ανεβαίνουν στη σκηνή του Ίλιον+ μασκαρεμένοι, όπως πρέπει να είναι και το κοινό φυσικά, παίζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 90’s, και όχι μόνο.
Πότε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου στις 21:45
Πού: Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα
Πόσο: 5€  

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b